• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Ünlü Pop Sanatçısı Mustafa Ceceli Liseliler İçin Sahne Aldı

Ünlü Pop Sanatçısı Mustafa Ceceli Liseliler İçin Sahne Aldı
Ünlü pop sanatçısı Mustafa Ceceli, Eyüp'te liseli gençlerle buluştu.

Ünlü pop sanatçısı Mustafa Ceceli, Eyüp'te liseli gençlerle buluştu. Konser havadan da görüntülenirken, Ceceli konserde kendisine saldırı olduğu haberlerini sosyal medya hesaplarından yalanladı.

Ünlü pop sanatçısı Mustafa Ceceli, 19 Mayıs'tan itibaren devam eden "Gençlik ve Fetih Şöleni" kapsamında Eyüp'te lise eğitimlerini tamamlayan gençlerle buluştu. Eyüp Belediyesi'nin organize ettiği konserde sahne alan Ceceli, aracından inip dua ederek sahneye çıktı. Sevenleriyle buluşan Ceceli, Haliç Meydanı'nda kurulan dev sahnede birbirinden güzel şarkılarını liseliler ve diğer davetliler için seslendirdi. Yoğun katılımın gerçekleştiği konserde davetliler doyasıya eğlendi. Öte yandan konserde ilçedeki liselerden mezun olan gençler için kep töreni de düzenlendi. Binlerce liseli keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincini yaşadı. Ceceli'nin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden gençler, eğlence dolu bir gece geçirdi.

CECELİ YALAN HABERLERE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN CEVAP VERDİ

Konser muhteşem görüntülerle sona ererken, saat 21.20 sıralarında kaynağı belirlenemeyen ve bazı internet yayın organları tarafından Ceceli'ye sahnede saldırı olduğu şeklinde yayınlanan haberler konseri izleyenler tarafından tebessümle karşılandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, konser için Mustafa Ceceli'ye teşekkür etti. Mustafa Ceceli de kendi kişisel sosyal medya hesaplarından saldırının yalan haber olduğunu duyurdu.

SEZEN AKSU CECELİ'Yİ ARADI

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, internette yayılan haberler üzerine Mustafa Ceceli'yi arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Ancak Ceceli, Sezen Aksu'ya kendisine yönelik herhangi bir saldırı olmadığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, yalan haberlere itibar etmemesini istedi.

"ÇOK İSTEDİĞİNİZ, SEVDİĞİNİZ MUSTAFA CECELİ AĞABEYİNİZİ SİZLERLE BULUŞTURDUK"

Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi'ndeki (ESER) özel çocuklarla sahneye çıkan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, liseli gençlerin isteği üzerine Mustafa Ceceli'yi Eyüp'e davet ettiklerini belirterek, "Eyüp gençliği ile gurur duyuyorum. İnşallah gelecek sizlerin elinde şekillenecek. Çok istediğiniz, sevdiğiniz bir ağabeyinizi getirdik. Mustafa Ceceli kardeşimiz, evet o bizden biri. Bu akşam güzel eğleneceğiz. Ama milletimizi seviyoruz. Milletimizi unutmayacağız. Bizi biz yapan değerlerimizi unutmayacağız. Usulüyle eğleneceğiz. Birbirimizi kaybetmeyeceğiz. Eğleneceğiz, eğlenmek hakkımız. Hepinize iyi akşamlar diliyorum" diye konuştu.

"BU AKŞAMIN DÜZENLENMESİNDE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Sahne performansıyla öğrencilere eğlenceli anlar yaşatan sanatçı Mustafa Ceceli ise, "Arkadaşlar öncelikle önümüzdeki üniversite maratonu için sizlere başarılar diliyorum. Sakın bana çekmeyin, ben 7 yılda bitirdim. Siz hangi bölüme girerseniz inşallah tam vaktinde mezun olursunuz. O konuda beni örnek almayın sakın. 3 yılda başka bir yer, benim üniversite toplam 10 yıl sürdü. Bu akşamın düzenlenmesinde emeği geçen herkese içten bir alkış rica ediyorum. Eyüp Belediye Başkanımız Remzi Aydın'a da teşekkür ediyoruz" dedi.

Ünlü Pop Sanatçısı Mustafa Ceceli Liseliler İçin Sahne Aldı

Ünlü Pop Sanatçısı Mustafa Ceceli Liseliler İçin Sahne Aldı

Ünlü Pop Sanatçısı Mustafa Ceceli Liseliler İçin Sahne Aldı

Ünlü Pop Sanatçısı Mustafa Ceceli Liseliler İçin Sahne Aldı

Ünlü Pop Sanatçısı Mustafa Ceceli Liseliler İçin Sahne Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim