• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Ünlü İletişim Uzmanı Ali Saydam BEÜ’de Konferans Verdi

Ünlü İletişim Uzmanı Ali Saydam BEÜ’de Konferans Verdi
Bülent Ecevit Üniversitesinin davetlisi olarak Zonguldak'a gelen iletişim dünyasının ünlü ismi Ali Saydam, Sezai Karakoç Kültür Merkezinde gerçekleşen...

Bülent Ecevit Üniversitesinin davetlisi olarak Zonguldak'a gelen iletişim dünyasının ünlü ismi Ali Saydam, Sezai Karakoç Kültür Merkezinde gerçekleşen interaktif konferansında "Başarısızlığın Sırları"nı anlattı.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ve eşi Nebahat Özer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Halûk Güven, Prof. Dr. Hamza Çeştepe ve Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu, akademik ve idari personel ile öğrencilerin yanı sıra Zonguldaklıların da ilgi gösterdiği etkinlik beğeniyle izlendi.

Ali Saydam, konuşmasının ilk bölümünde iş ve özel yaşamda karşılaşılabilecek başarısızlıklara kendi deneyimlerinden örnekler verdi. Başarıya giden yolda atılacak ilk adımı, kendi ifadesi olan "Hazır, Hızır, Huzur"un ilk harflerinin oluşturduğu 3H kuralı ile tanımlayan Ali Saydam, "Bir işte başarılı olmak için önce ciddi bir hazırlık yapacaksınız. Zorlandığınız anda Hızır yetişecektir. Böylece huzuru yakalarsınız." dedi.

Başarı yolunda ilişki-iletişim dengesinin, değerlere uygunluğun, yönetimin ve yönetmenin, tatmin-algı-beklenti ilişkisinin ve gelecek beklentisinin önemine vurgu yapan Saydam, farklı üslubu, yönelttiği sorular, izleyicilerin cevaplarına yaptığı esprili yorumları ile uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir etkinliğe imza attı. Ünlü iletişim uzmanı, konuşması esnasında kullandığı sunumda başarılı ve başarısız televizyon reklamlarından örneklerin videolarına da yer verdi.

Konuşmasında kültür merkezine adı verilen Sezai Karakoç'a ve şiirlerine de gönderme yapan Ali Saydam'a, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer tarafından konferans sonunda bir teşekkür plâketi takdim edildi.

Konferans sonrası Rektör Özer'i makamında ziyaret eden ünlü iletişim uzmanı, "Bülent Ecevit Üniversitesini uzun süredir merak ederim. Üniversiteye ilk girdiği andan itibaren merakımda çok haklı olduğumu gördüm. Doğal güzelliğinin yanında her noktasında üniversite atmosferinin hissedildiği bir kampüste bulunmaktan büyük keyif aldım" dedi ve Rektör Özer'e başarılarının devamını diledi.

Rektör Özer, kendisini Bülent Ecevit Üniversitesinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu, Saydam'ın konferansı ile öğrencilerin iletişim kavramına bakışlarında farklı ve yeni pencereler açıldığını söyledi. Prof. Dr. Özer bir süre sohbet ettiği Ali Saydam'a çeşitli armağanlar verdi.

Ünlü İletişim Uzmanı Ali Saydam BEÜ’de Konferans Verdi

Ünlü İletişim Uzmanı Ali Saydam BEÜ’de Konferans Verdi

Ünlü İletişim Uzmanı Ali Saydam BEÜ’de Konferans Verdi

Ünlü İletişim Uzmanı Ali Saydam BEÜ’de Konferans Verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim