• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Ünlü Alman Master Traıner Nına Heınemann Colıseum Acarkent’te

Ünlü Alman Master Traıner Nına Heınemann Colıseum Acarkent’te
Ünlü Alman Master Trainer Nina Heinemann, 6 Mayıs 2016'da Acarlar Şirketler Topluluğu bünyesindeki Coliseum Sports Club'ta Blackroll'u tanıtmaya hazırlanıyor.

Ünlü Alman Master Trainer Nina Heinemann, 6 Mayıs 2016'da Acarlar Şirketler Topluluğu bünyesindeki Coliseum Sports Club'ta Blackroll'u tanıtmaya hazırlanıyor.

"Dopinge ve uyuşturucuya hayır!" sloganıyla çalışmalarını sürdüren Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu'yla yürütülecek organizasyon, 6 Mayıs Cuma günü saat 10.30'da Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde düzenlenecek basın toplantısında Heinemann'ın Blackroll'u tanıtmasının ardından Coliseum Acarkent'te yapılacak workshop'ta Blackroll'un faydalarını birebir göstermesiyle devam edecek.

BLACKROLL NEDİR?

Doğru hareketler yoluyla vücut sağlığının korunmasına yardımcı olan ve Almanya'da üretilen şık, kullanışlı spor eğitim ekipmanları olan Blackroll'un düzenli kullanımıyla birlikte hareketlerde esneklik ve performans artışı sağlandığı belirtiliyor. Blackroll'un vücut fonksiyonlarını düzenlediği ve yanlış duruş bozukluklarını da giderdiği bilinirken, Blackroll kullanılarak yapılan antrenmanlar ile grup egzersizleri artık daha keyifli ve daha sağlıklı hale geliyor. Her yaştan katılımcının profesyonel eğitmen eşliğinde rahatça uygulayabileceği seri hareketlerden oluşan bu egzersizler, Türkiye'nin öncü spor kulüplerinden Coliseum'da sporseverlerle paylaşılacak.

NINA - V. HEINEMANN KİMDİR?

Nina - Vanessa Heinemann, 16 Nisan 1980 yılında Münster (Vestfalya)'de doğmuş seyahat uzmanı, sporcu, sunucu. Pro7, Sat1, Kabeleins, Swiss Sat1, ARD, ZDF ve benzeri TV kanallarında sunucu olarak çalışmıştır. 4 yaşında yüzmeye başlayan ve 1984-1995 yüzücülüklerinde milli şampiyonlukları olan Heinemann; Inline Skating, Gymnastik, Dans, BootCamp, Zumba, Bokwa, Fit&Roll alanlarında eğitim vermiştir. Uluslararası fitness trainer lisansını 2010'da alan Nina Heinemann, 2012'de ise Personal Trainer ve Blackroll Trainer lisansını almış. 2014 yılında da Blackroll'da Master Trainer'lığa yükselmiş ve şuanda (2015/16) Fascial Fitness eğitmenliği yapmaktadır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim