• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Üniversiteli kızı öpmeye kalkışan sanığa 4 yıl hapis

Üniversiteli kızı öpmeye kalkışan sanığa 4 yıl hapis
'Seninle yatmak istiyorum'

Olay, 10 Mayıs 2012'de, merkez Seyhan İlçesi Sakarya Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Çukurova Üniversitesi öğrencisi E.Y., okula gitmek üzere D-400 Karayolu üzerindeki durağa çıkıp otobüs beklemeye başladı. Madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Tevfik B., iddiaya göre kızın yanına gelip, "Senden çok hoşlandım. Benim kız arkadaşım yok. Tanışıp arkadaş olabilir miyiz? Sen arkadaşım olur musun?" diyerek öpmeye kalkıştı. Şoke olan E.Y., Tevfik B.'yi tersleyerek, "Ne münasebet, sen kim oluyorsun?" karşılığını verdi. Aldığı cevap üzerine öfkelenen şüpheli, kızın boğazını sıkarak, hakaretlerde bulundu. E.Y.'nin yardım çığlıkları üzerine saldırgan hızla olay yerinden kaçtı. Kısa süre sonra yakalanıp, tutuklanan Tevfik B. hakkında, 'cinsel saldırı, basit yaralama ve hakaret' suçlarından 7'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.
 
Duruşmada "Çok pişmanım. Kendisinden özür diliyorum" diye savunma yapan sanık Tevfik B. tahliye edilirken, E.Y. de ruh sağlığıyla ilgili rapor aldırılmak üzere hastaneye sevk edildi. Sonraki duruşmada ise hastaneden 'E.Y.'nin yaşadığı olay sebebiyle ruh sağlığı bozulduğu' yönde rapor verilince asliye ceza mahkemesi, görevsizlik kararı vererek dosyayı ağır ceza mahkemesine gönderdi.
 
'SENİNLE YATMAK İSTİYORUM'
 
Yargılamasına, 14 yıla kadar hapis cezası istemiyle 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilen sanık Tevfik B., "Uyuşturucu bağımlısıyım. Bu olay olduğunda ben kendimde değildim. Olayın nasıl olduğunu hatırlamıyorum" dedi.
 
Sanığın, "Seninle tanışmak istiyorum. Sevgilim olur musun?" diyerek sarılıp öpmeye kalkıştığını belirten E.Y., sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Üniversiteli E.Y., olay anını şöyle anlattı:
 
"Yanıma gelerek arkadaşlık teklif etti. Kabul etmeyerek uzaklaşmak istedim. Belimden sarılarak dudağımdan öpmeye çalıştı. Kurtulmak için kendimi yere attım. 'Seninle yatmak istiyorum. Sevişmek istiyorum' gibi sözler söylemeye devam ediyordu. Kalkıp, tekme attım. Bu kez de boğazıma sarıldı. Çevreden görüp yardıma gelenleri görünce de kaçtı."
 
KESİNLEŞİRSE 4 YIL HAPİS
 
İstanbul Adli Tıp Kurumu, E.Y. için "Yaşadığı olaydan etkilenmiş, ancak ruh sağlığı bozulmamış" şeklinde rapor verdi.
 
Mahkeme heyeti, tutuksuz sanık Tevfik B.'yi 'cinsel saldırı' suçundan 4 yıl hapis cezasına çarptırdı. Karar kesinleşirse ceza evine girecek.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim