• BIST 9079.97
  • Altın 2300.797
  • Dolar 32.3298
  • Euro 35.0874
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Üniversiteler Gençlikspor Tunceli’den Şen Döndü

Üniversiteler Gençlikspor Tunceli’den Şen Döndü
Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Kayseri temsilcisi Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü eleme grubunun 4. haftasında deplasmanda Tunceli...

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Kayseri temsilcisi Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü eleme grubunun 4. haftasında deplasmanda Tunceli İl Özel İdare Sporla karşılaştı. Baştan sonra üstün bir oyun sergileyen ÜSK maçtan 112-52 galip ayrılarak bu sezon oynadığı 16. maçta 14. galibiyete ulaştı.

Antrenör-Oyuncu Hasan Aksoyak, maç için yaptığı değerlendirmede kısıtlı bir bütçe ve oyuncu kadrosuna rağmen başarılı bir sezon geçirmeye devam ettiklerini belirtti. Aksoyak, "İlk grupta oynadığımız 12 maçta 11 galibiyet alarak grubu lider tamamlamış ve eleme grubu müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştık. Eleme grubunun ilk 3 haftasında oynadığımız 3 maçta 2 galibiyet 1 yenilgi alarak averajla gurupta 3. sırada yer almıştık. Bu hafta sonunda deplasmanda grubun genç ekiplerinden Tunceli İl Özel İdarespor'la deplasmanda karşılaştık. Eksiklerimizden dolayı maça ağırlıklı genç oyuncularımızdan oluşan 10 kişilik bir kadro ile gittik. Hızlı hücumlardan bulduğumuz sayılar ve dış atışlardaki yüksek yüzdemiz sayesinde oyunda üstünlüğü ele geçirdik. İlk periyodu 28-11 önde kapattık. ikinci periyotta da aynı oyuna devam ederek soyunma odasına 55-27 önde girdik. 3. ve 4. periyotlarda ağırlıklı olarak sahada genç oyuncularımızla mücadele ederek maçtan 112-52 galip ayrılarak bu sezon eleme grubundaki 3. galibiyetimizi aldık" dedi. Tunceli deplasmanında Hasan Akszoyak 44 sayı 12 ribaunt, 10 asist, Mert İskender 30 Sayı 8 ribaunt 3 asist, Gazi Bulut 15 sayı 3 top çalma, Şükrü Altın 10 sayı 7 ribaunt ile galibiyette önemli rol oynadı.

Öte yandan, Üniversiteler Gençlikspor, bu hafta sonu ligin yenilgisiz takımı Artvin Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Maddi imkansızlıklar ve maçın sınav haftasına denk gelmesi nedeniyle Kayseri ekibinin 6 as oyuncusunu bu maça götüremeyeceği ve 10 kişilik kadrosu ile günü birlik Artvin'e gideceği bildirildi.

Üniversiteler Gençlikspor Tunceli’den Şen Döndü

Üniversiteler Gençlikspor Tunceli’den Şen Döndü

Üniversiteler Gençlikspor Tunceli’den Şen Döndü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim