• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Üniversite’de Erzurumspor Coşkusu

Üniversite’de Erzurumspor Coşkusu
Atatürk Üniversitesi tarafından, 2016 Bahar Şenlikleri Kapsamında düzenlenen, Ersin Düzen'in Moderatörlüğünü yaptığı Ali Gültiken, Oğuz Çetin ve...

Atatürk Üniversitesi tarafından, 2016 Bahar Şenlikleri Kapsamında düzenlenen, Ersin Düzen'in Moderatörlüğünü yaptığı Ali Gültiken, Oğuz Çetin ve Hakan Ünsal'ın katıldığı "Spor Söyleşileri", Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi A Salon'unda gerçekleşti.

Milli takım ve üç büyük kulüpte oynamış eski futbolcuların, Atatürk Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldikleri etkinlikte, başta Erzurumspor olmak üzere, spor ve futbol hakkında söyleşiler gerçekleştirildi.

Oldukça coşkulu geçen programa Erzurumsporlu futbolcularla birlikte Başkan Ali Demirhan ile teknik ekip de katılırken, şampiyonluk süreci tüm detaylarıyla ele alındı.

REKTÖR KOÇAK: ERZURUMSPOR'U AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUK

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak'ın Erzurumspor'un şampiyonluğunu tebrikle başlayan programda, tebrik mesajı olarak şunlar aktarıldı: "Güzel şehrimizin gözbebeği takımlarından olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u candan tebrik ediyor, Başkan'ından yöneticilerine, teknik heyetinden futbolcularına ve tüm emek veren çalışanları ile vefakâr taraftarına minnet ve şükran duygularımı iletiyorum. Bahar Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen ve bir nebze de olsa Erzurumsporumuzun şampiyonluğunu kutlamayı amaçlayan böylesi bir programda, 210 bini aşkın Atatürk Üniversitesi mensupları adına, Sayın Başkan Ali Demirhan öncülüğündeki takımımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek ister, takımımızın 2.ligde de aynı başarıyı göstereceğinden kuşku duymadığımızı vurgulamak isterim"

EFSANELER DE KUTLADILAR

Bu arada programdaki söyleşide moderatörlük yapan Ersin Düzen, Erzurumspor'un şampiyonluğu hak ettiğini aktararak, "Başta stadı dolduran 25-30 bin ortalama ile takımına her zaman destek veren Erzurumspor taraftarına teşekkür ediyorum." dedi.

Söyleşiye katılan Ali Gültiken, Oğuz Çetin ve Hakan Ünsal gibi efsane isimler de Erzurumspor'un başarısının asla tesadüfi olmadığını ve bu başarının önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini dile getirdiler.

BAŞARILI OLMAKTAN BAŞKA BİR SEÇENEĞİMİZ YOKTUR

Programda sahneye davet edilen Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan ile Teknik Direktör Ahmet Yıldırım da benzer kararlılığı göstererek önümüzdeki dönem Erzurumspor'un 2.ligde de şampiyon olacağını açıkladılar.

Başkan Demirhan, "Başarılı olmaktan başka bir seçeneğimiz yoktur" diyerek büyük alkış toplarken, programın sonunda futbolcular sahneye davet edilip toplu fotoğraf çekimine katıldılar.

Üniversite’de Erzurumspor Coşkusu

Üniversite’de Erzurumspor Coşkusu

Üniversite’de Erzurumspor Coşkusu

Üniversite’de Erzurumspor Coşkusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim