• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Üniversite tercihinde gözden kaçan alternatif

Üniversite tercihinde gözden kaçan alternatif
Üniversite tercihleri bugünden itibaren başladı. Öğrencilerin bu süreçte gözden kaçırdığı bir nokta da açık öğretim İstanbul Üniversitesi...

Dünyanın en iyi 400 üniversitesi arasında yer alan ve Türkiye’de üniversite deyince ilk akla gelen kurum olan İstanbul Üniversitesi, bünyesindeki Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) aracılığıyla, milyonlarca kişinin üniversite hayalini gerçekleştirmek için önemli adımlar atıyor.
Kurulduğu 2010 yılından beri Türkiye’de üniversite ve eğitim algısında devrim sayılabilecek uygulamalara imza atan AUZEF, öğrencilerini YGS, LYS, DGS ve İKİNCİ ÜNİVERSİTE kapsamında kabul ediyor.
Hedef: Kitleye Yönelik Butik Eğitim…

Yüksek kontenjan yerine kaliteli eğitimi hedefleyen AUZEF, öğrencisine butik hizmet sağlayan, eğitimde öncü bir kuruluş olma iddiasını sürdürüyor.
Öğrencisiyle birebir iletişime özellikle dikkat eden AUZEF, eğitim kalitesine yönelik her ihtiyaca anında sistemli şekilde cevap verebiliyor.
AUZEF, Yeni Programları ile Dikkat Çekiyor!

Sosyoloji, İktisat, İşletme, Tarih, Coğrafya ve Felsefe programlarının yanında bu yıl eklenen ön lisans programları özellikle tercih döneminde öğrencilerin ilgi odağı oluyor. Sosyal Hizmetler, Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi, Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği, Kültürel Miras ve Turizm, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Acil Durum ve Afet Yönetimi 
Coğrafi Bilgi Sistemleri, Çocuk Gelişimi, İş Sağlığı ve Güvenliği ve Medya ve İletişim olarak açılan yeni ön lisans programlarının kontenjanlarının sınırlı olması sebebiyle öğrenciler bu programlara ilk tercihlerinde yer veriyor.
İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nde bulunan bölümler şunlar:

x6h33_1404736025_3222.jpg

Ayrıca İstanbul Üniversitesi bünyesinde bulunan Uzaktan Öğretim programları da yine en çok tercih edilen uzaktan öğretim programlar arasında yer alıyor.

zjnnm_1404736048_2859.jpg

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim