• BIST 9467.05
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Üniversite Öğrencilerinden İlköğretim Okulu Öğrencilerine Kitap Yardımı

Üniversite Öğrencilerinden İlköğretim Okulu Öğrencilerine Kitap Yardımı
Gaziantep Üniversitesi öğrencileri tarafından başlatılan kitap yardım kampanyası başarıyla tamamlandı.

Gaziantep Üniversitesi öğrencileri tarafından başlatılan kitap yardım kampanyası başarıyla tamamlandı. Kampanya kapsamında Dımışkılı kırsalındaki ilköğretim okuluna kütüphane kurulup, yüzlerce kitap armağan edildi.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu tarafından yürütülen Öğr. Gör. Gamze Ay'ın Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencileriyle "Herkes Kardeş Hayaldeş" ve Öğr. Gör. Ayça Pekmez Bahçeci'nin Lojistik Programı öğrencileriyle "Kitap Yardımı" adlı Toplumsal Duyarlılık Projesi tamamlandı. Dış Ticaret Programı öğrencilerinin de projeye gönüllü olarak katkıda bulunduğu etkinlikte, Öğr. Gör. Ay, Gaziantep Üniversitesinin hediye ettiği kitaplık setiyle Dımışkılı Mahallesi İlköğretim Okulu'nun kütüphanesinin kurulduğunu belirterek, yüzlerce kitabın öğrencilere armağan edildiğini söyledi. Öğr. Gör. Ay, "Öğretmenin çalışmayan bilgisayarı yerine Gaziantep Organize Sanayi'nin köy okuluna hediye ettiği yeni bilgisayar okulda yerini almıştır. Okulun atıl bulunan bir sınıfı boyatılmış, sobayla ısınan okulun bu odasına ısıtıcı ve etkinlik minderleri alınmış, perde ve halıfleks ihtiyaçları giderilmiş, çeşitli zekâ oyunları ve etkinlik araç gereçleri ve masası, kırtasiye malzemeleri temin edilmiş olup kütüphane dolaplarıyla beraber bu sınıfa yerleştirilerek etkinlik odası hayali gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerin hayalleri ve renkli dünyaları aydınlanmıştır. Dımışkılı Mahallesi İlköğretim okulunun sınıfları ve bahçede bulunan kız erkek lavaboları boyanarak tadilatı yapılmıştır" diyerek, Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin köy okulu öğrencileriyle ders çalıştığını, bahçede oyun oynayarak ve birlikte kitap okuyarak eğlenceli vakit geçirdiklerini söyledi.

Dımışkılı Mahallesi İlköğretim Okulu Öğretmeni Ali Çakmak projede emeği geçen herkese teşekkür ederek, öğrencileriyle çok daha kapsamlı etkinlikler yapabileceğini ifade etti. Proje Sorumlusu Öğr. Gör. Gamze Ay ve Öğr. Gör. Ayça Pekmez Bahçeci, herkesin bu tür projelere destek vererek, öğrencilerin hayatlarına güzel dokunuşlarla renkli izler bırakabilmenin geleceğe yatırım olduğunu belirterek, projenin başından beri desteklerini esirgemeyen Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Tekin ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hasan Saçıkara'ya teşekkür etti.

Üniversite Öğrencilerinden İlköğretim Okulu Öğrencilerine Kitap Yardımı

Üniversite Öğrencilerinden İlköğretim Okulu Öğrencilerine Kitap Yardımı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim