• BIST 9693.46
  • Altın 2511.516
  • Dolar 32.573
  • Euro 34.7679
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Üniversite Öğrencilerinden Güvenlik Güçlerine Pestil-köme Desteği

Üniversite Öğrencilerinden Güvenlik Güçlerine Pestil-köme Desteği
Gümüşhane Üniversitesi bünyesindeki Genç Girişimciler Kulübü üyesi gençler, Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine hem moral hem...

Gümüşhane Üniversitesi bünyesindeki Genç Girişimciler Kulübü üyesi gençler, Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine hem moral hem de enerji vermesi açısından yarım ton yöresel pestil ve köme gönderdi.

Zor şartlarda görev yapan güvenlik güçlerine moral vermek açısından gerçekleştirilen kampanyaya cebindeki son lirasını vererek destek olan öğrencilerin yanı sıra üniversitenin akademik ve idari personeli de katkı sağladı.

İl merkezi ve ilçelerde faaliyet gösteren pestil-köme üreticilerinin de katkı sağladığı kampanya sonucunda alınan 560 kilogram pestil ve köme bölgedeki tüm illerde görev yapan güvenlik personeline dağıtılmak üzere Mardin'e gönderildi.

"ÜNİVERSİTELERDE VATANINI SEVEN GENÇLER DE VAR"

Yapılan kampanyayla ilgili rektörlük binası önünde kulüp üyesi gençlerle birlikte açıklama yapan Gümüşhane Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Nuri Baltacı, kampanyanın son dönemde üniversitelerde teröre destek veren bazı grupların aksine üniversitelerde vatanı, milleti, bayrağı ve dini konularında hassas bir gençliğin varlığını hatırlatması açısından anlamlı olduğunu ve bu gençliğin ülkenin teminatı olduğunu söyledi.

"MORAL VERMEK İSTEDİK"

Bölgede görev yapan güvenlik güçlerinin devlet tarafından hiçbir eksiklerinin bırakılmadığını bilmelerine rağmen bu mücadeleye bir nebze moral vermek için Gümüşhane Üniversitesi Genç Girişimciler Öğrenci Kulübü olarak, Doğu ve Güneydoğu'da devam eden teröre karşı operasyonlarda görev alan asker ve polislere pestil ve köme ikramında bulunmak üzere kampanyayı başlattıklarını ifade eden Baltacı, "Kampanyaya öğrenciler tarafından kısa bir sürede yoğun ilgi gösterildi. Kampanya Gümüşhane'de faaliyette bulunan pestil, köme üreticilerinin de karşılık gözetmeksiniz verdikleri destekleri ile daha da bereketlenmiştir" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim