• BIST 9695.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Üniversite Adayları Üniversite Ortamını Yakından İnceledi

Üniversite Adayları Üniversite Ortamını Yakından İnceledi
Gaziantep'in farklı liselerinden gelen üniversite adayı öğrenciler, Hasan Kalyoncu Üniversitesini ziyaret etmeye devam ediyor.

Gaziantep'in farklı liselerinden gelen üniversite adayı öğrenciler, Hasan Kalyoncu Üniversitesini ziyaret etmeye devam ediyor. Son olarak, Gaziantep Fatih Sağlık Kolejinden 12.sınıf öğrencisi grup, rehber öğretmenleri eşliğinde üniversiteyi gezdi.

HKÜ Basın Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü tarafından organize edilen Hasan Kalyoncu Üniversitesi Gezi Programı kapsamında, Fatih Sağlık Koleji HKÜ Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Bölümlerini yakından inceleme fırsatı buldu. Öğrenciler, Hemşirelik Bölümü "Simülasyon Laboratuvarı"nı, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Laboratuvarını ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Laboratuvarını akademisyenler eşliğinde inceleyip, merak ettikleri soruları sorma fırsatı yakaladı. Üniversiteye hazırlık aşamasındaki 12.sınıf öğrencilerine tercihlerinde yardımcı olabilmek ve Hasan Kalyoncu Üniversitesini daha iyi tanımalarını sağlayabilmek amacıyla gerçekleştirilen gezi programında öğrencilere ilk olarak HKÜ Merkez Yerleşkesi tanıtıldı. Üniversiteyi yerinde görmenin motive olmaları açısından daha yararlı olduğunu düşünen öğrenci grubuna gezi programı çerçevesinde; HKÜ'nün Sağlık Bilimleri Yüksekokulu yanında, Mühendislik Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu, HKÜ Mütercim Asım Kütüphanesi ve tüm HKÜ Kampüs alanı gezdirildi. Gezi sonunda hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Üniversitesi gibi bir eğitim kurumunun bulunmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda öğrenciler, Hasan Kalyoncu Üniversitesini tanımaktan ve iyi ağırlanmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Ziyaretin sonunda misafir öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Üniversite Adayları Üniversite Ortamını Yakından İnceledi

Üniversite Adayları Üniversite Ortamını Yakından İnceledi

Üniversite Adayları Üniversite Ortamını Yakından İnceledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim