• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Unıcera Fuarı Kapılarını Ziyaretçilere Açıyor

Unıcera Fuarı Kapılarını Ziyaretçilere Açıyor
Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği TİMDER'in işbirliği ile düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı bu yıl da kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde 23-27 Şubat tarihleri arasında yapılacak fuarda sektörün önemli markaları biraraya geliyor. Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörünün dinamosu yapı sektörünü, aynı çatı altında toplayan TİMDER, UNICERA 2016'da üyelerinin yeni işbirlikleri kurabilmesi, insanların karar verme ve satın alma alışkanlıklarını takip ederek, değişen dünya ve piyasa koşullarına göre firmalarını ve ürünlerini geliştirebilecekleri çok yönlü bir ortam sağlıyor. Fuar, sergi, konferans B2B ve B2C etkinliklerinin bir arada olduğu Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük etkinliği UNICERA 2016'ya 22 ülkeden 72'si yabancı ve 259'u yerli olmak üzere toplam 371 firma katılacak.

GELECEK NESİLLER İÇİN ÇEVRECİ ÜRÜNLER

28 yıldır sürekli büyüyen, gelişen ve yenilenen UNICERA Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı'nda bu yıl tasarım, inovasyon ve fonksiyonelliği ile ön plana çıkan hijyenik, enerji tasarrufu sağlayan ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Yeni trendler doğrultusunda hazırlanan tasarımların birbirinden başarılı ve sürpriz lansman etkinlikleri ile ilk kez dünya pazarına tanıtılacağı UNICERA 2016'da ziyaretçiler hem keyifli anlar yaşayacak hem de çevreci mesajlar ile farkındalıklarını arttıracak.

"UNICERA'DAN BEKLENTİMİZ YÜKSEK"

Bu organizasyonla ihracat müşterisi açısından beklentilerinin büyük olduğunu vurgulayan TİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Sapankaya, "UNICERA'ya katılan üye firmalarımız yerli ve yabancı çok güzel iş ortaklıkları ediniyor. Biz bu noktaya kazan-kazan felsefesi ile geldik. Bu sene 28'incisini düzenleyeceğimiz UNICERA, yıllar içerisinde yurt içi - yurt dışı katılımın ve ziyaretçisinin arttığını gördüğümüz efektif, sonuca yönelik güzel bağlantılar yaptığımız bir fuar olacak. Ayrıca, geçmiş yıllarda yabancı firmaların Türkiye pazarındaki etkinliği yüzde 70 - 80'di, şimdi bu oranı yüzde 10'lara kadar düşürdüğümüzü söyleyebiliriz" diye konuştu.

Unıcera Fuarı Kapılarını Ziyaretçilere Açıyor

Unıcera Fuarı Kapılarını Ziyaretçilere Açıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim