• BIST 9656.17
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Ünal Aysal: Görevi daha genç bir isme bırakmak istiyorum

Ünal Aysal: Görevi daha genç bir isme bırakmak istiyorum
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, süresini tamamladıktan sonra görevi daha genç ve başarılı bir isme bırakmak istediğini söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, süresini tamamladıktan sonra görevi daha genç ve başarılı bir isme bırakmak istediğini söyledi.

Kulübün, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen yıllık olağan mali genel kurul toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Aysal, toplantıda netleşmesi gereken bir çok konuyu görüştüklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Özellikle siz medya mensupları için devamlı soru işaretleri yaratan bir takım detaylar zaman içinde sayfaları doldurmaya başlamıştı. Bugünkü genel kurulda tahmin ediyorum hepsine bir yanıt çıktı. Gerçekten güzel bir gündü. Bu anda tabi kızlarımızın (Kadın Basketbol Takımı) dışarıda kazandığı büyük zafer, gerçekten bugünü taçlandırdı. Genel kurulun aldığı kararların dışında bu zafer bizim için çok önemliydi. İki güzide kulübümüz Rusya'da karşı karşıya geldiler. Çok güzel bir yarışma oldu. Maalesef tamamını izleyemedik ama netice muhteşemdi."

Bir gazetecinin, "Görev süresiz 2016 yılında sona eriyor. Ondan sonra da devam etmeyi düşünmediğinizi açıkladınız. Bunun gerekçesi ne?" şeklindeki soru üzerine önce "Gerekçesi nüfus kağıdım" diye esprili bir yanıt veren başkan Aysal, şunları kaydetti:

"Biraz da kendime zaman ayırmam gerekiyor. Galatasaray benim için bir sosyal sorumluluk projesiydi. Üç senemi geçirdim. Kendime 5 sene bir süre koymuştum. İki senem kaldı. Onu da tamamladıktan sonra inşallah hayırlısıyla görevi daha genç ve başarılı bir arkadaşa devretmek istiyorum. Bu tip planlamalar evvelden yapılınca güzel." 

Ünal Aysal, genel kurulda istediğini aldığını vurgulayarak, "Gerçekten istediğimi aldım. Beklediğim neticeler bunlardı. Genel kurulun güveni ve benim de onlara olan güvenim, ne kadar doğru olduğu konusunda bir kere daha beni rahatlattı. Umarım güzel iki sene daha geçireceğiz hep beraber" ifadelerini kullandı.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim