• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Umut: "Kazanırsak, Altınordu Maçına Farklı Bir Havada Çıkabilir"

Umut: "Kazanırsak, Altınordu Maçına Farklı Bir Havada Çıkabilir"
Alima Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Umut Nayir önümüzdeki haftalar öncesinde camiaya umut dağıttı.

Alima Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Umut Nayir önümüzdeki haftalar öncesinde camiaya umut dağıttı. Nayir, Kayseri Erciyesi de yenerek çıkışlarını devam ettirmek istediklerini söyledi. Umut sezon sonu Alima Yeni Malatyaspor ile anlaşabileceğinin sinyalini verdi.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan genç forvet, "Bir hafta rahatladık, bir hafta strese girdik diye hep diken üstünde gidiyorduk. Şimdi Urfa galibiyetiyle o ilk hedefimiz olan ligde kalma hedefimizi gerçekleştik diye düşünüyorum. Şimdi Play-off ile aramızda 5 puan var. Neden olmasın. Şimdi Erciyes maçı var. Hafta içi oynuyoruz, bir de hafta sonu evimizde. Bir seriyle belki yukarıyı yakalama şansımız olabilir. Tabi maç maç bakmamız lazım. Şimdi deplasmanlarda ilk yarıda daha iyi bir takımdık. İkinci yarı da içeride daha iyi bir takım olduk. Deplasman karnemiz bozuldu. Onu biraz düzeltmemiz lazım. Erciyes maçı biraz zor geçecek. Adamlar tam ateş hattında. Biz üstümüze düşeni yapıp yine kazanırsak, Altınordu maçına çok farklı bir havada çıkabilir" dedi.

"ÖYLE BİR DURUM OLURSA ÖNCELİĞİM OLUR"

Umut, Alima Yeni Malatyaspor'dan sezon sonu teklif gelmesi halinde düşüncesinin ne olacağı yönündeki soruya ise, "Laf olsun diye söylemiyorum, gerçekten mutluyum burada. Hem takım olarak da bir çıkışa geçtik. Burada olmaktan yana bir sıkıntım yok. Ama tabii sezon bitecek, kontratım Osmanlıspor'da devam ediyor. Onların tasarrufu ne yönde olur, "biz seni kadroda düşünüyoruz" deyip belki de bırakmayacaklar. Çünkü İlk yarıda da senenin başında epeyi teklif almışlardı ama bırakmadılar. Sonrada hocanın tasarrufuyla devre arasında "oynaman daha iyi olur" diye yolladılar. Tabii Malatya bildiğim bir şehir olarak, öyle bir durum olursa önceliğim olur ama erken bir şey söyleyemiyorum. Bir şeyle söylemek için hala erken" cevabını verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim