• BIST 9530.47
  • Altın 2475.435
  • Dolar 32.4406
  • Euro 34.7097
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Umut Akyürek, Küçükçekmece’de Sevenleriyle Buluştu

Umut Akyürek, Küçükçekmece’de Sevenleriyle Buluştu
Türk sanat müziğinin sevilen sesi Umut Akyürek, Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği söyleşide, Aynur Ayaz'ın sunduğu "Kadınca Sohbet"in konuğu...

Türk sanat müziğinin sevilen sesi Umut Akyürek, Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği söyleşide, Aynur Ayaz'ın sunduğu "Kadınca Sohbet"in konuğu oldu.

Atakent Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşide, Akyürek, aile yaşantısını ve müzik kariyerini anlatarak medyayı eleştirdi.

"MEDYA KADINLAR ARASINA DÜŞMANLIK TOHUMU EKİYOR"

"Kadın Allah'ın bir hediyesidir. Erkeklerden bir adım öndedir" diyerek, medyanın kadınlar arasında güzellik ve gençlik üzerinden düşmanlık tohumu ektiğini söyleyen Umut Akyürek, "Kadınlar yaşına göre davranmalı. Ben bu yaşımda, 20 yaşında bir genç gördüğümde anne gözüyle bakıyorum. Hayat hızla akıp geçiyor. Ne şan, ne şöhret bize kalmayacak. Zamanı geldiğinde emaneti teslim edeceğiz. Daha erdemli bir insan olabilmek için de kutsal kitaba ve Peygamberimizin sözlerine kafa yormalıyız" dedi.

"EVLİLİKTE BİZ OLABİLMEK ÖNEMLİ"

Akyürek, mutlu bir evlilik sürdüğünü ifade ettiği konuşmasında eşini 21 yıldır tanıdığını dile getirerek, şunları söyledi:

"Ben geleneklere önem veren biriyim. Modernleşeceğiz diye bize ait değerlerden vazgeçmemeliyiz. Kalabalık bir ailede büyüdüm. 4 kardeştik. Her ailede geçimsizlik, kavga oluyor. Ancak, şimdilerde yollar hemen ayrılıyor. Boşanmalar arttı. Hatta günümüzde evlilik rafa kalktı. Hep ben, ben, ben bilinci var. Evlilikte biz olabilmek önemli. Kendi içinde yaraları sarmak önemli"

"MEDYA ARAYA SET ÇEKSE DE GENÇLER MUSİKİ DİNLİYOR"

Günümüzde gençlerin Türk sanat musikisini sevdiğini söyleyen Umut Akyürek, "Ne yazık ki medyada bu konuda da çifte standart var. Top 10 listelerine bizler de girsek, diğerleriyle aynı şartlarda sahaya çıksak, eminim gençler tercihini sanat müziğinden yana kullanır. Çünkü bin yıllık musiki bir şekilde yolunu hep bulmuştur. Medya araya set çekse de gençler dinliyor" diye konuştu.

Sanatçı hayranlarının yoğun ilgisi üzerine söyleşiyi "Boş Çerçeve" isimli şarkıyı seslendirerek, noktaladı.

Umut Akyürek, Küçükçekmece’de Sevenleriyle Buluştu

Umut Akyürek, Küçükçekmece’de Sevenleriyle Buluştu

Umut Akyürek, Küçükçekmece’de Sevenleriyle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim