• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Umre’den Dönen İşitme Engelli Öğrenciler Vali Düzgün’ü Ziyaret Etti

Umre’den Dönen İşitme Engelli Öğrenciler Vali Düzgün’ü Ziyaret Etti
Diyanet İşleri Başkanlığının katkılarıyla Kayseri'den umreye giden engelli öğrenciler kutsal topraklardan dönüşlerinde Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret...

Diyanet İşleri Başkanlığının katkılarıyla Kayseri'den umreye giden engelli öğrenciler kutsal topraklardan dönüşlerinde Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

Valilik Konferans Salonu'nda gerçekleşen ziyarette Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcıları ve ilçe müftüleri ile umre seyahatlerinde öğrencilere eşlik eden din görevlileri öğrencileri yalnız bırakmadı.

Vali Düzgün, kendisini işaret dilinde alkışlarla karşılayan öğrencilerin sağ salim şekilde kutsal topraklardan dönmüş olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, güzel anılarla dolu bir seyahat geçirmiş olmalarını temenni etti.

Vali Düzgün, mukaddes topraklarda gerçekleşen ziyaretin manevi anlamının yanında tecrübe anlamında da önemli katkıları olduğunu ifade ederek, böylesine anlamlı bir organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen başta Diyanet İşleri Başkanlığı olmak üzere, il ve ilçe müftülükleri ile öğrencilerin eğiticilerine teşekkür etti.

Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven de, kutsal toprakları gören ve orada umre ziyaretlerini gerçekleştiren öğrenciler ve kendi adına Vali Düzgün'e destek ve kabullerinden dolayı teşekkür ederek, Türkiye'de toplam 154 kişiye yönelik gerçekleştirilen organizasyonda Kayseri'den 83 engelli öğrencinin katılmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Umre ziyaretine katılan öğrenciler de kutsal topraklara ziyaret etmiş olmaktan duymuş oldukları sevinç ve hissiyatlarını Vali Düzgün ile paylaşarak, Vali Düzgün ve Umre ziyaretine vesile olanlara bol dua ettiklerini dile getirdiler.

İşaret diline de çevrilen konuşmaların ardından işitme engelli öğrenciler kutsal topraklardan getirdikleri zemzem suyu ile hurmayı Vali Düzgün'e hediye ettiler.

Türkiye'de bir ilk olarak gerçekleşen organizasyon kapsamında Kayseri'den toplam 83 işitme engelli öğrenci ve kendilerine yardımcı olacak görevliler, 22 Ocak günü Kayseri'den Vali Düzgün'ün de katıldığı bir program ile kutsal topraklara uğurlanmıştı.

Umre’den Dönen İşitme Engelli Öğrenciler Vali Düzgün’ü Ziyaret Etti

Umre’den Dönen İşitme Engelli Öğrenciler Vali Düzgün’ü Ziyaret Etti

Umre’den Dönen İşitme Engelli Öğrenciler Vali Düzgün’ü Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim