• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Ummanlı iş adamlarından Bursa’ya yatırım sinyali

Ummanlı iş adamlarından Bursa’ya yatırım sinyali
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Umman iş dünyası temsilcilerini ağırladı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Umman iş dünyası temsilcilerini ağırladı. Ummanlı yatırımcılar, Bursa'nın gayrimenkul ve inşaat alanında önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, Umman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nasar Ahammed Selim Al Marhoon ve beraberindeki iş adamlarını ağırladı. İnşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Ummanlı firmaların yer aldığı ziyarette konuşan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, Türkiye'nin 2. büyük ihracatçı şehri olan Bursa'nın başta otomotiv, makine, tekstil, kimya ve gıda olmak üzere birçok sektörde önemli bir güce sahip olduğunu söyledi.

Duran, Rising City Gayrimenkul Fuarı ve Bursa İnşaat Fuarı'nın Bursa ekonomisinin büyümesine ivme kazandırdığını kaydetti. Nisan ayında düzenlenen fuarları 30 ülkeden çok sayıda yatırımcının ziyaret ettiğini hatırlatan Duran, "Özellikle Ortadoğu coğrafyasından Bursa'mıza büyük bir ilgi var. Ummanlı yatırımcılarımızı da bu fuarlarımızda görmek istiyoruz" dedi. İlker Duran, Umman ile Bursa arasındaki ticaret hacminin her geçen gün arttığını belirterek, yaklaşık 130 Bursalı firmanın Umman'la ticaret yaptığını da sözlerine ekledi.

Umman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nasar Ahammed Selim Al Marhoon, "Bursa'nın ekonomik ve kültürel zenginliklerini bizzat görme imkanı yakaladık. Umman iş dünyası temsilcilerimiz ile Bursalı firmalarımız arasında kurulacak işbirlikleri Bursa-Umman arasındaki ticaret hacmine güç katacak" diye konuştu.

Ummanlı yatırımcılardan Selim Abdullah Al Kaaf ise, Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı ile 14. Bursa İnşaat Fuarı'na önümüzdeki sene bir heyet olarak katılmayı istediklerini belirterek, "Bursa'nın her alandaki zenginliğini yakından görme imkanı bulduk. Bursa'da düzenlenen fuarlar iki ülke arasındaki ticari ilişkilere güç katacaktır. 2018 yılında da düzenlenecek fuara katılmayı istiyoruz. Önümüzdeki sene tekrar Bursa'ya geleceğiz" şeklinde konuştu.

Ummanlı iş adamlarından Bursa’ya yatırım sinyali

Ummanlı iş adamlarından Bursa’ya yatırım sinyali

Ummanlı iş adamlarından Bursa’ya yatırım sinyali

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim