• BIST 82.779
  • Altın 146,779
  • Dolar 3,7701
  • Euro 4,0274
  • İstanbul 6 °C
  • Ankara -1 °C
  • İzmir 4 °C

Ümit İbrahim Kantarcılar kimdir?

Ümit İbrahim Kantarcılar kimdir?
Oyuncu Ümit İbrahim Kantarcılar'a tamirci şoku. Tatile çıkarken arabasını tamirciye bırakan ünlü oyuncu aracın klip için kiraya verildiğini öğrenince davacı oldu.

Küçük Sırlar', 'Pis Yedili' gibi dizilerde rol alan, 'Kızlar ve Anneleri' isimli programı sunan Ümit Kantarcılar, chevrolet Apache marka klasik kamyonetini, tamirciye bırakıp tatile çıktı.

Tatil dönüşü bir TV magazin programında klip arkası röportaj çekiminde aracını görünce şok oldu. Tamirci, Kantarcılar'ın kamyonetini kendisinden habersiz Mustafa Ceceli'nin klibine kiraya vermişti. Kantarcılar, aracı klip için kiraya veren uyanık tamirciyi mahkemeye verdi. Kantarcılar, aracını alır almaz satılığa çıkardı.

ÜMİT İBRAHİM KANTARCILAR KİMDİR?

Ünlü oyuncu, 10 Ekim 1987 günü Antalya'da dünyaya geldi. Tiyatroya okul tiyatrosuyla başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu’nda oyunlar oynadı.

Antalya Belediye Tiyatrosu’nda midirfillik oyunuyla ödül aldı. 2005 yılında Müjdat Gezen konservatuarına girdi. MGSM’deki eğitiminden sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda oyunculuk yapmaya başladı. Kantarcı 2014 yılında meslektaşı Gamze Topuz ile dünya evine girdi.
 
Gani Müjde'nin senaryosunu yazıp, yönetmenliğini yaptığı, Pis Yedili adlı gençlik ve komedi dizisinde, Ceyhun karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda Kızlar ve Anneleri adlı Yarışma programının da sunuculuğunu yapmıştır.

Filmografi

Kızlar ve Anneleri, 2014
Pis Yedili, 2013
Yerden Yüksek, 2011
Küçük Sırlar 2011
Çakıl Taşları, 2010
İki Aile, 2006 (Konuk oyuncu)

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48 | Faks : 0212 293 75 49 | Haber Scripti: CM Bilişim