• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 24 °C

Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasına Manisa’dan İki Sporcu, Bir Antrenör

Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasına Manisa’dan İki Sporcu, Bir Antrenör
Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Bilal Gültekin, İstanbul'da 26-27 Mart 2016 tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası...

Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Bilal Gültekin, İstanbul'da 26-27 Mart 2016 tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasına Milli Takım adına Manisa'dan iki sporcu ve bir antrenörün görev alacağını söyledi.

İstanbul Aslı Çakır Alptekin Spor Salonunda 26-27 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasına Milli Takım adına Manisa'dan, Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Bilal Gültekin ile Mert Şimşek (Alaşehir Belediyespor) ve Zekeriya Baran Sarıkaya (Manisa Mesir Spor) katılacak.

Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Bilal Gültekin, "Bu yıl İstanbul'da 29'uncusu gerçekleştirilecek olan Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasına 30 Ülke 727 sporcu katılacak. 26-27 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul'da Aslı Çakır Alptekin Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan turnuvada Milli Takım adına Manisa'dan iki sporcu ve bir antrenör görev alacak." dedi.

ALAŞEHİR'DEN MİLLİ SPORCULARA DESTEK

İstanbul Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasına katılan Alaşehir Belediyespor Karate Takımı sporcularından Mert Şimşek ile temmuz ayında yapılacağı belirtilen Dünya Liselerarası olimpiyatlarında 50 Kilogramda Karate müsabakalarında Türkiye'yi temsil edecek olan Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Ekrem Aykanat'a Esinti Spor Mağazası sponsor oldu. Milli sporculara müsabakalarda giyecekleri eşofman, spor ayakkabısı ve diğer spor malzemelerini vererek sponsor olan Esinti Spor Mağazası sahibi Veli Gönen, milli sporculara gereken desteği her zaman vermeye hazır olduğunu söyledi.

Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasına Manisa’dan İki Sporcu, Bir Antrenör

Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvasına Manisa’dan İki Sporcu, Bir Antrenör

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim