• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Uluslararası Adana Dağ Bisikleti Yarışmaları

Uluslararası Adana Dağ Bisikleti Yarışmaları
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, deneyimli ekipleriyle tüm branşlarda uluslararası etkinliklerin üstesinden gelecek durumda...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, deneyimli ekipleriyle tüm branşlarda uluslararası etkinliklerin üstesinden gelecek durumda olduklarını söyledi.

Ataşbak, Bisiklet Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ahmet Şahin Ünsal ile Bisiklet Bölge Antrenörü Fatih Aydın'ı makamında kabul ederek 6 Mart Pazar günü Çukurova Üniversitesi 75. Yıl Ormanı içinde gerçekleştirilecek "Uluslararası Dağ Bisikleti" yarışlarının hazırlıklarını başlattı.

Yarışlara, Türkiye'nin yanı sıra farklı ülkelerden toplam 120 kadar kadın ve erkek sporcunun katılmasını beklediklerini ifade eden Ataşbak, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Uluslararası Dağ Bisikleti yarışları için başta tüm parkur zeminin temizliği olmak üzere, emniyet şeridi yönlendirme levhaları, başlangıç ve bitiş noktaları kurulması, hakem, antrenör, yönetici, izleyici ve protokol için seyyar tribün yapılması, ses düzeni, ödül kürsüsü ve seyyar tuvalet hazır durumda. Bütün hedefimiz, yabancı ülkelerden gelen sporcu ve yöneticilerin kentimizden iyi izlenimlerle ayrılmasıdır. Bunun yanı sıra konuklara ücretsiz olarak çay, kahve ve su dağıtımı gerçekleştireceğiz. Bu gibi yarışlarda her zaman desteğini gördüğümüz Valimiz Mustafa Büyük başta olmak üzere, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ile yerel yöneticilere teşekkür ederim."

HAKEM GELİŞİM SEMİNERİ ADANA'DA YAPILACAK

Bu arada, 5 Mart Cumartesi günü Menderes Spor Salonu bünyesinde bulunan toplantı odasında "Dağ Bisikleti Hakem Semineri" yapılacak. Semineri Türkiye'nin ilk Uluslararası Hakemi Gürol Çağdaş ile Bisiklet Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Şükrü Aydın yönetecek.

Yarış nedeniyle Uluslararası Bisiklet Birliği Komiseri (UCI) Yunan Mittas Thomas'ın yarışmadan 2 gün önce Adana'ya geleceğini belirten Ataşbak, başta yarış parkuru olmak üzere, Çukurova Üniversitesi, tarihi ve turistik yerleri ziyaret etmesini sağlayacaklarını ve Adana konukseverliğini göstereceklerini sözlerine ekledi.

Ziyaret sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel de hazır bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim