• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Ulupınar, ERDEMİR Yönetimini Uyardı

Ulupınar, ERDEMİR Yönetimini Uyardı
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı makamında ziyaret ederek, yatırımlar konusunda kendilerine her türlü...

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı makamında ziyaret ederek, yatırımlar konusunda kendilerine her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ankara'da dahi olsa telefonla görüştüğü Milletvekili Ulupınar'ın Ereğli'ye geldiği zaman muhakkak belediyeye uğradığını vurgulayarak, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve memnuniyetini ifade etti.

KDZ. EREĞLİ'YE İKİ BAKAN BİRDEN GELİYOR

Kdz. Ereğli'nin bölgenin parlayan yıldızı olduğunu ifade eden Milletvekili Ulupınar ise vatandaşların kamu hizmetlerini daha kolay alabilmesi için kendilerine büyük görevler düştüğünü söyledi. Ulupınar burada yaptığı konuşmada "Ereğli'de kamu yatırımları ve yapılacak yatırımlarımız var. Üniversite meselemiz var. Filyos Projesi, tersaneler, Erdemir konuları var. Yapılacak kamu yatırımları ile ilgili belediyemizin alması gereken bir takım kararlar var. Meclis kararları, imar uygulamaları var. Karadeniz Ereğli'deki vatandaşlarımızın daha kolay kamu yatırımlarına ulaşabilmesi için daha huzurlu hizmet alabilmeleri için bizlere çok görev düşüyor. Bizler bir an önce bu çalışmaları yapacağız. Karadeniz Ereğli bugün bölgenin parlayan yıldızıdır. Büyük yatırımların buraya gelmesi halinde de çok yakın zamanda inşallah nüfusu da daha fazla o oranda artacaktır. Sayın başkanlarımızla Kültür ve Turizm Bakanımız Mahir Ünal ve Ekonomi Bakanımız Sayın Mustafa Elitaş'tan Karadeniz Ereğli'yi ziyareti sözü aldık. Belediyemizin de çok büyük projeleri var. Belediye başkanımızın ve meclis üyelerimizin halkımıza verdiği sözler var. Seçim beyannamesi taahhütleri var. Bunların gerçekleştirilmesi içinde yoğun bir çaba içerisindeler. Bizler hükumet olarak Ankara boyutunda bunların daha hızlı ve ekonomik yapılabilmesi noktasında kendilerine destek olmaya hazırız" dedi.

"BİZ ONLARA "VAR" OLDUĞUMUZU HİSSETTİREBİLİRİZ

ERDEMİR'in Ereğli'ye karşı sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini vurgulayan Ulupınar, kendilerine var olduklarını hissettirebileceklerini söyledi. Ulupınar konuşmasında şu sözlere yer verdi; "Erdemir" e benim vekilliğim dönemimde 3 ya da 4 kez ziyaretim oldu. Kendileri hiç bize gelmediler. Milletvekilimizin babası vefat etti. Bir telefon açıp taziye de bulunmadılar. Bizi ve Ereğli'yi yok farz etmesinler. Tamam, ERDEMİR'in bölgeye büyük bir katkısı var. Biz bunu görmemezlikten gelmiyoruz. İstihdam noktasında çok büyük katkısı var. Ama Ereğli esnafını da görsünler, gözetlesinler. Buradan alış veriş yapsınlar. Sosyal projelere imza atsınlar. Geçmişte bunlar oluyordu. Ama son zamanlarda bazı şeylerin olmadığını görüyoruz. Bir seçim, iki seçim yaşadık. Milletvekillerine bir hayırlı olsun demediler. Telefon açmadılar ziyaret gerçekleştirmediler. Bizi görmezden gelebilirler. Ama Ereğli'yi görmezden gelmesinler. Biz onlara "Var" olduğumuzu hissettirebiliriz. Bizi muhatap alsınlar. Kendimizle şahsımızla ilgili bir isteğimiz olmamıştır. Bundan sonrada olmayacaktır. Ama Ereğli" de ki nakliyeciye iş versinler. Ereğli" de ki esnaftan alış veriş yapsınlar. Ereğli" ye sırtlarını dönmesinler."

Ziyarette, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, il genel ve belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve vatandaşlar da yer aldı.

Ulupınar, ERDEMİR Yönetimini Uyardı

Ulupınar, ERDEMİR Yönetimini Uyardı

Ulupınar, ERDEMİR Yönetimini Uyardı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim