• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Ulukışla Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Tamamlandı

Ulukışla Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Tamamlandı
Niğde'nin Ulukışla ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar arası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvalarının on birincisi, Ulukışla Kaymakamı...

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar arası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvalarının on birincisi, Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Belediye Başkanı Ali Uğurlu, İl Genel Meclisi Üyesi Şahin Tulgar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Okyay, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve Ulukışlalı vatandaşlar ile öğretmenler ve öğrencilerden oluşan kalabalık bir seyircinin katıldığı final maçı ile sonuçlandı.

Ulukışla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Ulukışla Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvalarında bu yıl bir ilk de yaşandı. Bu yıl ilk defa Ulukışla'da kurumlar arası voleybol turnuvalarına iki tane Bayan Voleybol Takımı katıldı.

Ulukışla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Faruk Uçar, "Bu yıl on birincisini düzenlediğimiz ve toplam on takımın mücadele ettiği Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvalarının iki takımı bayanlardan oluşmaktadır. 22 Şubat'ta başlayan ve yaklaşık kırk gün süren müsabakalarda bir ilk olarak bu yıl katılan bayan voleybol takımlarımız, erkek voleybol takımlarımız ile kıyasıya mücadele ettiler. Turnuvalara katılan Ulukışla Belediyesi, Çiftehan Köyü Muhtarlığı, Emniyet Amirliği, Müftülük, Aile Sağlığı Merkezi, Çok Programlı Anadolu Lisesi, Hasangazi Ortaokulu, Çukurova Gençlik erkek voleybol takımları ile Ulukışla Kaymakamlığı Vakıf ve Ulukışla Kaymakamlığı Birlik Bayan Voleybol takımlarımızın sürdürdükleri zorlu mücadele bugün itibariyle sonuçlanmış bulunmaktadırlar." dedi.

Ulukışla Belediye Voleybol takımı ile Çiftehan Köy Muhtarlığı Voleybol takımı arasında oynanan final maçını Çiftehan Köy Muhtarlığı Voleybol takımı 3-1 kazanırken, maçın ardından salonda düzenlenen törenle Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar tarafından Birincilik Kupası Çiftehan Muhtarlığı, ikincilik kupası Ulukışla Belediye Spor Voleybol takımına, üçüncülük kupası Ulukışla Müftülük Voleybol takımına; centilmenlik kupaları da Ulukışla Kaymakamlığı Vakıf ve Birlik Bayan Voleybol takımlarına verildi.

Ulukışlalı vatandaşlarla birlikte final maçına seyirci olarak katılan Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, " Bugün burada dostluk kazanmıştır; maçları iyi oynayan takımlar kazanmıştır. Kurumlarımız arasında centilmence ve kardeşlik duyguları içerisinde oynanan maçlara katılan bütün takımlarımıza, bu organizasyonu yürüten Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze, seyircilerimize teşekkür ediyor, bu turnuvalarda Birincilik kupasının sahibi olan Çiftehan Köy Muhtarlığı Voleybol Takımımızı, İkincilik kupasının sahibi Ulukışla Belediye Voleybol Takımımızı, Üçüncülük Kupası alan Müftülük Voleybol Takımımızı ve centilmenlik kupasının sahipleri Vakıf ve Birlik Bayan Voleybol takımlarımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da ilçemizde bu tür etkinliklerin devam etmesini temenni ediyorum. Turnuvalarda emeği geçen Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüze, hakemlerimize ve takımlarımızın maçlarını izlemeye gelen kıymetli Ulukışlalılara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ulukışla Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Tamamlandı

Ulukışla Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Tamamlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim