• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Ulukışla Eğitim Bir Sen’den Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Ulukışla Eğitim Bir Sen’den Dünya Kadınlar Günü Etkinliği
Niğde'nin Ulukışla ilçesinde Eğitim Bir Sen İlçe Temsilciliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın üyelere yönelik etkinlik...

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde Eğitim Bir Sen İlçe Temsilciliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın üyelere yönelik etkinlik düzenlendi.

Ulukışla Öğretmenevi'nde Memur Sen üyesi bayanlara yönelik tertip edilen etkinliğe, Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar'ın eşi Bediha Atar, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu ve eşi Tülay Uğurlu, Eğitim Bir Sen Ulukışla Temsilcisi Bahattin Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Sağır ve diğer kadın üyeler katıldı. Belediye Başkanı Ali Uğurlu, "8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Bu gün sembolik olsun, ama yılın 365 günü siz değerli kadınlarımızın günü olsun, birlik ve beraberliğin, dayanışmanın ve eşitliğin hakim olduğu güzel günler diliyorum. Biz belediye olarak daima sizlerin yanında olmaya, istek ve taleplerinize gücümüzün yettiğince cevap vermeye gayret edeceğiz." dedi.

Eğitim Bir Sen Ulukışla Yönetim Kurulu üyesi Zeynep Sağır da "Biliyoruz ki, kadın toplumun en etkin, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Toplumu yetiştirendir, ailede önemli roller üstlenen en fedakar varlıktır. Onlar toplumumuzun birçok sorununun çözüm noktasıdır. İnsanca yaşanacak bir dünya, sadece erkeklerin eliyle kurulamaz; uzlaşmayı mümkün kılan merhamet eline de ihtiyaç var. Bir sivil toplum kuruluşu olarak sendikamız da kadınlarımızın yönetimde etkin rol almasını önemsemekte ve bu yönde etkin adımlar atmaktadır. Kadınlarımızın mağduriyetlerini giderecek çalışmalarda, paydaş olmalarını, öncü rol almalarını önemsiyoruz. İnanıyoruz ki, kadınlarımızın hayata daha fazla katılmaları, kadın zerafeti ile şekillenen bir sosyal hayata, daha aydınlık bir geleceğe ulaşmamızın tek ve vazgeçilmez koşuludur. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü,kadınların haklarını aramak, çalıştıkları işin karşılığı olan ücreti alabilmek için başlattıkları mücadele mirasının yıldönümüdür. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tekrar kutluyor, kadına şiddetin olmadığı bir dünya ümit ediyorum." diye konuştu.

Sohbet havasında süren etkinlikler, katılımcılara günün anısına çiçek takdim edilmesi, ikramlarda bulunulması ile son buldu.

Ulukışla Eğitim Bir Sen’den Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Ulukışla Eğitim Bir Sen’den Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim