• BIST 9792.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

Uludağ Üniversitesi hentbol ve voleybol takımları Süper Lig yolunda

Uludağ Üniversitesi hentbol ve voleybol takımları Süper Lig yolunda
Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Erkek Voleybol Takımı'nın Aralık ayında Tekirdağ'da, Kız Hentbol Takımı'nın da Gaziantep'te elde ettiği Üniversiteler...

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Erkek Voleybol Takımı'nın Aralık ayında Tekirdağ'da, Kız Hentbol Takımı'nın da Gaziantep'te elde ettiği Üniversiteler Arası 2. Lig şampiyonlukları ile yükseldikleri 1. Lig'de, hedeflerini Süper Lig olarak belirledi.

Her iki takımında yenilgisiz olarak elde ettikleri şampiyonlukların ardından verilen aradan sonra önümüzdeki hafta yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklar. Erkek Voleybol takımını Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi ve Voleybol Antrenörleri Sezai Özgen ve Faruk Korkmaz yönetirken, Kız Hentbol takımını da Öğretim Görevlisi Mine Topsaç çalıştırıyor.

Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cenk Aydın, her iki takımlarının elde ettiği başarıyla gurur duyduklarını belirtti.

Badminton takımlarının Üniversiteler Süper Ligi'nde defalarca şampiyonluğa ulaştığını anlatan Aydın, değişik sporlarda da ulusal ve uluslararası başarılara imza attıklarının altını çizdi.

Dekan Aydın, "Erkek Voleybol ve Kız Hentbol takımlarımızda çok çalışarak 1. Lig'e çıkmayı başardılar. Her iki takımımızda da gelecek sezon, Üniversiteler Voleybol ve Hentbol 1. Ligleri'nde mücadele verecekler. Bu başarılar bizi gururlandırıyor." dedi.

"BAŞARILARIMIZ TESADÜF DEĞİL"

Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak, güçlü bir akademik kadroya sahip olduklarını anlatan Dekan Prof. Dr. Cenk Aydın, farklı spor dallarında üst üste elde ettikleri başarıların tesadüf olmadığını söyledi.

Başarılarında Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve üniversite yönteminin desteklerinin de katkısı olduğunu anlatan Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Cenk Aydın, "Hedefimiz, tüm spor dallarında var olmak ve kalıcı başarılara ulaşmak. Fakültemizde ekip çalışması yürütüyoruz. Üniversitemizin farklı spor dallarında adını duyurması ve başarılı sporcular yetişmesini arzuluyoruz. Bu çalışmalarımızda, öğrencilerimize malzeme veren ve fakültemizin tanıtımında büyük desteği bulunan Koray Spor'un sahibi Koray Oktay Cebel'in katkıları da oldukça büyüktür." diye konuştu.

Uludağ Üniversitesi hentbol ve voleybol takımları Süper Lig yolunda

Uludağ Üniversitesi hentbol ve voleybol takımları Süper Lig yolunda

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim