• BIST 9524.59
  • Altın 2491.238
  • Dolar 32.5412
  • Euro 34.7057
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Ülkücülerden Mansur Yavaş'a büyük destek

Ülkücülerden Mansur Yavaş'a büyük destek
Ankara'da Melih Gökçek ve Mansur Yavaş arasında yaşanan kıyasıya seçim rekabetine ülkücülerden CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'a destek.

MHP'DEN MANSUR YAVAŞ'A BÜYÜK DESTEK!

Yerel seçimlere sayılı günler kala heyecan arttı. Ankara'da Melih Gökçek ve Mansur Yavaş arasında yaşanan kıyasıya seçim rekabetine ülkücülerden CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'a büyük destek. 

ANKARA'DA MANSUR YAVAŞ RÜZGARI

 

Ankara'da seçim yarışı hızla devam ederken, MHP kökenli Ülkücüler; " İlçe'de partimize, İl'de Mansur Yavaş ağabeyimize destek vereceğiz" dediler. AK Parti'ye karşı cephe alan ülkücüler Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'a destek vereceklerini bildirdiler. 

MANSUR YAVAŞ: 31 MART SABAHI YA YENİ BİR ANKARA'YA UYANIRSINIZ YA DA....

Mansur Yavaş: "20 yıl zaten çok uzun bir süre değil mi? Bu insan fiziken ve ruhen yorgun, yapamadıkları yüzünden yorgun, artık ne yapacaksa yapmıştır, 20 yıldır aynı görevi yapan bir insanın artık hayalleri kalmamıştır bunu da projelerinden görüyoruz. Dolayısıyla Ankara'nın artık kavgadan uzak, çatışmadan uzak, daha barışçıl yeni bir yönetime ihtiyacı var. Geçen seçimlerde de insanlar, benim projelerimi gördüler, benim yönetim tarzımı ve üslubumu beğendikleri için her partiden oy aldım, yine her partiden oy alacağımı düşünüyorum"
mansur_4884.jpg"Partilere oy verilecek diye bir şey yok, bu bir yerel seçim. Elbette Sayın Gökçek astığı afişlerde de AK Parti'ye oy istiyor. 20 yıldır Belediye Başkanlığı yapmış biri, yaptığı ve yapacağı hizmetlere ilişkin oy istemesi lazım. Ben onların bu oyunlarının, stratejilerinin farkındayım ve bu nedenle Ankara'lılara diyorum ki, "31 Mart sabahı ya yeni bir Ankara'ya uyanırsınız ya da Melih Gökçek'le devam edersiniz. Bu bir yerel seçimdir, 5 yıllık yöneticiyi seçiyorsunuz." Israrla yerel seçim vurgusu yapıyorum."dedi.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim