• BIST 9057.89
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Ülkücülerden Ankara Saldırısına Tepki

Ülkücülerden Ankara Saldırısına Tepki
Ankara'da Kızılay meydanın da gerçekleşen 37 vatandaşın ölmesine sebep olan hain terör eylemine Gaziantep'teki Ülkücüler tepki gösterdi.

Ankara'da Kızılay meydanın da gerçekleşen 37 vatandaşın ölmesine sebep olan hain terör eylemine Gaziantep'teki Ülkücüler tepki gösterdi.

Ülkü ocakları Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran, Ankara'nın Kızılay meydanında gerçekleşen canlı bomba saldırısında, vatandaş hayatını kaybettiğini, saldırıda yaralananları ve çevrede zarar gören araçlar ve iş yerlerini hatırlattı. Saldırıda hayatını kaybeden rahmet yakınlarına ve büyük Türk milletine baş sağlığı, yaralılara şifa dileyen Yozbatıran, "Uzunca bir süredir ülkemizin ve milletimizin menfaatlerine ipotek koymak isteyen bölünmez bütünlüğümüze kast eden gafiller kirli emellerine ulaşmak üzere ahlaki vicdani ve hatta insani hiçbir değer gözetmeksizin alçakça saldırmakta, ülkemiz her güne kan, göz yaşı kaos içinde uyanılan bombaların patladığı güvensizlik ortamının hakim olduğu bir üçüncü dünya ülkesine çevrilmeye çalışılmaktadır. Özelikle son yıllarda yaşananlar göz önüne alındığında uluslar arası taşeronluk vazifesini üstlenen bölücü örgütün ülkemizin doğu ve güneydoğu bölgelerinde gerçekleştirdiği zulüm katliam ve terörü ortamını Türkiye geneline yayarak cephesini genişletmeye çalıştığı görülmektedir. Türkiye Cumhuriyeti devletini sadece bir binadan ve bir bayraktan sanan alçaklar ve iş birlikçileri yeri ve zamanı geldiğinde Türk milletinin gücü ve kudretini göreceklerdir. Bağımsızlığı ve istikbali önünde hiçbir engel tanımayan demirden dağları eriten aşılamaz denilen surları yıkan bu necip millet, üç beş soysuz şarlatana pabuç bırakacak değildir. Yüce milletimizin kudreti ve birlik beraberliğe olan inancı bir gün mutlaka boynu tasmalı hainleri de tasmayı elinde tutanları da boğacaktır. Bunun gibi menfur saldıralar bizleri ve milletimizi asla korku ve infiale sevk etmeyecek. Aksine bölücü terör örgütü karşısında bilenmemizi ve millet olarak birbirimize daha da sıkı kenetlenmemizi sağlayacaktır. Dualarımız öncelikle Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin muzafferiyeti içindir. Ülkü ocakları olarak aziz milletimizle omuz omuza, gönül gönüle gerçekleştireceğimiz, kutlu yürüyüşümüz daim devam edecek ve devlet asla diz çökmeyecektir" dedi.

Ülkücüler, bombalı saldırıda ölenler için Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua etti.

Ülkücülerden Ankara Saldırısına Tepki

Ülkücülerden Ankara Saldırısına Tepki

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim