• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Ülkücü eşçiler “evet” dedi

Ülkücü eşçiler “evet” dedi
Ülkücü İşçiler Derneği Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Süleyman Gün, Güneydoğu Anadolu Sorumlusu Süleyman Arslan ve beraberindeki heyet bir dizi ziyarette...

Ülkücü İşçiler Derneği Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Süleyman Gün, Güneydoğu Anadolu Sorumlusu Süleyman Arslan ve beraberindeki heyet bir dizi ziyarette bulunmak için Gaziantep'e geldi.

Gaziantep Ülkücü İşçiler Derneği şube Başkanı Ökkeş Şentür'ü makamında ziyaret eden Süleyman Gün, referandum öncesi teşkilatları ziyaret ederek, neden "evet" diyeceklerini anlattı. Koşulsuz ve sonuna kadar liderleri Doktor Devlet Bahçeli'nin yanında olduklarının altını çizen Süleyman Gün, "Türkiye genelinde yaklaşık 200 bin üyemiz, 140'ın üzerinde şubemiz var. Hedefimiz Ülkücü İşçilerimizin geleceğe umutla bakmalarını sağlamaktır. Genel Başkanımız Hakan Kandemir ile birlikte bu konuda işçilerimizin çalışma koşullarını iyileştirmek ve sorunlarına merhem olmak için çalışmaktayız. Akdeniz'den başlayarak çıktığımız ziyaretimiz bugün Gaziantep'te son buldu. 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda Türk işçisi yarınlar için hep birlikte "evet" diyecek. Gaziantep'te yapmış olduğumuz istişare toplantımız da bu yönde olumlu geçmiştir. Türkiye genelinde düzenlediğimiz, İş Hukuku seminerlerimizin 6'ıncısını Eskişehir'de gerçekleştirdik. İşçilerimizin haklarını aramaları konusunda çözüm odaklı çalışarak birçok bilgilendirme semineri düzenledik ve projeler gerçekleştirdik. Gaziantep şubemizi çalışmalarından dolayı kutluyor Başkanımız Ökkeş Şentürk'e de başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Şentürk ise Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM'de grup toplantısına katıldıklarını ve tek devlet, tek millet ve tek bayrak için "evet" diyeceklerini belirterek, "Gaziantep'te ülkücü işçiler olarak sık sık bir araya geliyoruz. Göreve geldiğim günden bu yana birçok çalışma gerçekleştirdik. Uye sayımız gün geçtikçe artmaktadır. Ben işçilerimize sesleniyorum. Derneğimize gelip çayımızı içsinler ve çalışmalarımızda bizimle birlikte yürüsünler. 16 Nisan 2017 tarihinde Türkiye referanduma gidecek ve biz Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli'nin dün olduğu gibi bugünde emrindeyiz" diye konuştu.

Ülkücü İşçiler Derneği Teşkilatlardan sorumlu Başkan Süleyman Gün, Güneydoğu Anadolu Sorumlusu Süleyman Arslan ve beraberindeki heyet MHP İl Başkanı A. Muhittin Taşdoğan'ı makamında ziyaret ederek referandum sürecini değerlendirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim