• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Ülkü Ocakları’ndan İdam Yasası İçin İmza Kampanyası

Ülkü Ocakları’ndan İdam Yasası İçin İmza Kampanyası
Yakutiye Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Muammer Akbulut, idam yasasının meclise gelmesi için imza kampanyası başlattıklarını söyledi.

Yakutiye Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Muammer Akbulut, idam yasasının meclise gelmesi için imza kampanyası başlattıklarını söyledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir basın açıklaması yapan Yakutiye Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Muammer Akbulut, şunları söyledi:

"Ulusal egemenliğimizin ve çocuklarımızın çok ciddi bir tehdit sürecinden geçtiği bugünlerde bu açıklamayı tarihi bir sorumluluk olarak gördüğümüzden dolayı bu açıklama elzem olmuştur. Ulusal egemenliğimize uluslararası kulislerin ve yerli iş birlikçilerinin dört yandan saldırdığı, çocuklarımızın sapıkça hislerle iffetlerinin kirletildiği ve canice katledildiği bu süreçte suskunluğu kendimize zül saydığımızdan dolayı burada toplanmış bulunuyoruz Gönül isterdi ki bütün dünya çocuklarının güldüğü, sıcak aile yuvasında annesiyle, babasıyla geleceğe umutla baktığı bir dünya inşa edelim; ama maalesef Türk -İslam coğrafyasının tamamında bütün çocuklarımız kan, gözyaşı, zulüm ile yetim ve öksüz olarak dünyaya gözlerini açmaktalar. Böyle bir zamanda da eğlenceye az zaman, düşünmeye çok zaman ayırmamız gereken bir dönemden geçiyoruz. Kıymetli basın mensupları; Adalet Bakanlığı verilerine göre son 10 yıl da cinsel istismara uğrayan çocuk sayısı 250 bin ve cinsel saldırı suçlarının neredeyse yüzde 50 si çocuklara yönelik ülkemizde çocuk istismarları öyle bir noktaya geldi ki Rabbim bütün çocuklarımızı muhafaza eylesin. Üç yaşında bir evladımız sapık ruhlu üvey babası tarafından ırzına geçilerek hayattan koparıldı. Ülkenin en güvenilir vakıflarından birisinde onlarca evladımız sözde sapık hocaları tarafından kirletildi ve daha niceleri, böyle bir zamanda şahsen biz Türk milliyetçileri olarak 23 Nisan çocuk bayramını manasıyla idrak edemiyoruz. İçimiz kanıyor, yüreğimiz yanıyor ve bu zulme hiçbir şey yapamamanın acziyeti içerisinde kıvranıyoruz. Buradan bir kez daha devlet büyüklerine seslenmek istiyorum. Allah aşkına ulusal egemenliğimizi tehdit eden, askerimizi, polisimizi şehit edip çocuklarını yetim ve öksüz bırakan, çocuklarımızı sapıkça hislerine kurban eden,bu ve benzeri alçaklıklara son vermek adına idam yasasını tekrar meclise getirmelerini ve meclis genel kurulundan geçirmelerini arz ediyorum. Biz de burada Erzurum Ülkü ocakları Yakutiye ilçe başkanlığı olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine göndermek üzere bir imza kampanyası başlatıyoruz. Bütün vatandaşlarımızın bu imza kampanyasına gereken ilgi ve hassasiyeti göstereceğinden hiçbir şüphem yoktur."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim