• BIST 9558.57
  • Altın 2487.863
  • Dolar 32.492
  • Euro 34.8149
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C

Ülkü Ocakları Genel Başkanı: Hareketimizin Lideri Devlet Bahçeli'dir

Ülkü Ocakları Genel Başkanı: Hareketimizin Lideri Devlet Bahçeli'dir
Bahçeli ve Meral Akşener arasındaki polemiği değerlendiren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, ülkücü hareketin liderinin Devlet Bahçeli olduğunu söyledi.

MHP'de yaşanan genel başkanlık krizine bir yorum da Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'dan geldi. Kılavuz, "Hareketimizin lideri Devlet Bahçeli'dir. Geri kalan meselelerle alakalı, dikkate alınacak bir şey yoktur" dedi.

"ÜLKÜ OCAKLARI BİR EĞİTİM KURUMUDUR"

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Kırklareli Ülkü Ocakları İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. Kılavuz, burada yaptığı konuşmada, "Bu ziyaretlerimizin önceliği, arkadaşlarımızla kucaklaşmak, hasret gidermek, duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak üzerine gerçekleştiriliyor. Bu nedenle de Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak birkaç gün bölgede bulunacağız. Ülkü Ocakları, Türk gençliği için kurulmuştur. Türk gençliğinin milli manevi değerleriyle bütünleşip, kendisini ilim, iman, ahlak esasında yetiştirmek adına kurulan kutlu yuvalardır. Ülkü Ocakları'ndan şimdiye kadar sayısızca ağabeyimiz, kardeşimiz yetişmiştir. Her biri Türklük bilinciyle, İslam ahlakıyla yetişmiştir. Kimisi siyaset de, kimisi ticaret de, kimisi bürokrasi de Türk milletine faydalı olma gayreti içerisindedir. Ülkü Ocakları bir eğitim kurumudur. Ülkü Ocakları, alimler tekkesi kadar kutsal, Peygamber ocağı kadar mübarek, asker ocağı kadar disiplinli yerlerdir" dedi.

"CENNET VATANIMIZ, BUGÜN MAALESEF KUŞATILMIŞ DURUMDA"

Kılavuz, "Vatanımız, milletimiz adına, dinimiz devletimiz adına, bayrağımız, ezanımız adına, şehadet şerbeti içmiş bir kurumun mensuplarıyız. Binlerce ağabeyimiz bu şekliyle Cenab-ı Allah'a kavuştular, şehit oldular. Türk milletinin sonsuza kadar var olması, yaşaması için, Türk milletinin tartışılmadan kendi değerleriyle sonuna kadar yaşaması için şehadet şerbeti içtiler. Cennet vatanımız, bugün maalesef kuşatılmış durumda. Bölünmek, parçalanmak isteniyor" diye konuştu.

"HAREKETİN LİDERİ BAHÇELİ'DİR"

Bir gazetecinin, "Bahçeli ve Meral Akşener arasındaki polemiği nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna cevap veren Kılavuz, "Liderimiz bizim başımızda. Hareketimizin lideri Devlet Bahçeli'dir. Geri kalan meselelerle alakalı, dikkate alınacak bir şey yoktur" dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim