• BIST 9548.09
  • Altın 2492.474
  • Dolar 32.4886
  • Euro 34.4751
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Ülkü Ocakları Başkanı Karaca’dan O Profesöre Sert Tepki

Ülkü Ocakları Başkanı Karaca’dan O Profesöre Sert Tepki
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğretim görevlilerinden Prof. Dr. E.B.'nin İstanbul'un Fethi ile ilgili yaptığı paylaşıma tepkiler devam ederken, Aydın...

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğretim görevlilerinden Prof. Dr. E.B.'nin İstanbul'un Fethi ile ilgili yaptığı paylaşıma tepkiler devam ederken, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karaca, Osmanlı'yı barbarlıkla suçlayan profesöre "Onur ve şerefin varsa barbarlıkla suçladığın devletten maaş alma" dedi.

Bilindiği gibi; ADÜ Veterinerlik Fakültesi Öğretim Görevlisi olan Prof. Dr. E.B., 29 Mayıs İstanbul'un Fethi için "Bugün muhteşem bir uygarlık olan Doğu Roma İmparatorluğu'nun başkenti Konstantinopolis'in barbar ve bağnaz bir kabile tarafından işgalinin yıldönümü" şeklindeki paylaşımda bulunmuş, paylaşım ilk olarak ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan tarafından sert bir dille eleştirilmişti.

ÜLKÜ OCAKLARI EYLEM HAZIRLIĞINA BAŞLADI

Adnan Menderes Üniversitesi akademisyeni ve profesör unvanına sahip birinin yaptığı paylaşıma en sert tepki gösterenlerden biri olan, aynı zamanda ADÜ Öğretim Görevlisi, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Mustafa Karaca, açıklamasını ve eleştirilerini bugün için sosyal medya üzerinden yaptı. Yarın ise bahse konu profesörün görev yaptığı fakültede ayrıca eylem yapacaklarını belirten Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Karaca, "Büyük Türk milletini barbarlıkla suçlayan Bizans artığı akademisyen müsveddesi onurun ve şerefin varsa (Ki o kadar onur ve şeref sahibi olmadığına eminiz.) barbarlıkla suçladığın devletten maaş alıp karnını doyurmazsın. Atalarını tarihin çöplüğüne gömdüğümüz gibi senin gibi nesebi gayrısahih kalıntılarını da şüheda kanıyla sulanmış, Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslüman bu topraklardan ayıklayana kadar mücadelemiz devam edecektir. Aziz vatanımızın kutsiyetini kirletmenize müsaade etmeyeceğiz. Ne Mutlu Türk'üm Diyene!" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim