• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Ülkü İşçiler Derneği 125. Şubesi Nazilli’de Açıldı

Ülkü İşçiler Derneği 125. Şubesi Nazilli’de Açıldı
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Ülkücü İşçiler Derneği Nazilli Şubesi'nin açılış törenine katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Ülkücü İşçiler Derneği Nazilli Şubesi'nin açılış törenine katıldı. Türkiye genelinde 124 tane olan Ülkücü İşçiler Derneği "nin 125'inci Şubesi Nazilli'de dualar eşliğinde açıldı.

Yeni Mahalle 135 sokak No. 11'de hizmete giren Nazilli Ülkücü İşçiler Derneği Nazilli Şubesi'nin açılış törenine, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Karaca, Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Şükrü Irgat, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan yardımcısı Caner Sarıoğlu, Ülkücü İşçiler Derneği Ege Bölge Başkanı Mehmet Salih İrdem, Denizli Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Özgür Solak, Ege Bölge Başkanı Yardımcıları Ali Eser ve İlyas Tekin, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Muhtarlar, Oda Başkanları ile çok sayıda STK temsilcileri ve vatandaş katıldı.

Hedeflerinin ülkücü camiayı bir araya getirmek olduğunu vurgulayan Nazilli Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ahmet Turan, Nazilli'ye 125. Şubeyi açtıklarından dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Açılış töreninde konuşan Nazilli Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ahmet Turan, "Türkiye'de 125 derneğimiz mevcut. İl bazında derneğimizin olmadığı tek yer Aydın. Nazilli ve Kuşadası'nda faaliyet gösteriyoruz. Kısa zaman içerisinde Aydın şubemiz de açılacak. Nazilli şubemizin hizmet binamızı açmaktan dolayı mutluluk ve gurur duyuyorum. Bizim hedefimiz Ülkücü camiayı bir araya getirmek. Dertlerine, sorunlarına ortak olmak. İş ve aş derdine çözüm bulmak, birlik beraberlik içerisinde ülkü davasını en iyi şekilde temsil etmektir. Açılışımıza bizi kırmayıp gelen protokole ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

Ahmet Turan'ın konuşmasının sonunda Yeni Cami İmamı Bilal Ekinci Kur'an-ı Kerim Tilaveti okudu. Ekincinin okuduğu duanın ardından Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile protokol üyeleri, kurdeleyi keserken törene katılan davetlilere tavuklu pilav ikramı yapıldı. Kurdele kesiminin ardından açılış törenine katılan davetliler ve Ülkücü İşçiler, binayı gezerek yönetici ve görevlilerden bilgi aldı.

Ülkü İşçiler Derneği 125. Şubesi Nazilli’de Açıldı

Ülkü İşçiler Derneği 125. Şubesi Nazilli’de Açıldı

Ülkü İşçiler Derneği 125. Şubesi Nazilli’de Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim