• BIST 9673.93
  • Altın 2504.672
  • Dolar 32.5831
  • Euro 34.8411
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

“Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum” Projesi Adıyaman’da

“Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum” Projesi Adıyaman’da
Koç Holding'in 2006 yılında başlattığı Ülkem İçin Projesinin, "Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum" temalı 2015-2017 dönemde yedinci durağı...

Koç Holding'in 2006 yılında başlattığı Ülkem İçin Projesinin, "Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum" temalı 2015-2017 dönemde yedinci durağı Adıyaman oldu. TAP Vakfı işbirliğiyle düzenlenen seminerlerde katılımcılarda toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda farkındalık oluşturuldu.

Ülkem İçin Arçelik Adıyaman Gönüllü Elçisi Nuri Çelik ve Adıyaman Türk Traktör Bayii Mehmet Ali Kaynak'ın organizasyonunda düzenlenen seminerlere 60 bayi yetkilisi katıldı. Bayilerin ardından Adıyaman Üniversitesi, TPAO Ortaokulu, Fevzi Çakmak Ortaokulu, TOKİ Ortaokulu ve Hüsnü Mustafa Özyeğin Lisesinde düzenlenen seminerlerle 600 öğrenci ile bir araya gelindi. Seminerde katılımcılara "Toplumsal cinsiyet eşitliği bakış açısını ilişkilerime ve gündelik yaşamıma taşıyarak eşitlikçi bir ortamın oluşumuna bireysel seviyede nasıl katkı sağlayabilirim" sorusuna cevap veren bir içerik sunuldu. Koç Holding Kurumsal İletişim Müdürü Şeniz Akan, bu projede geniş kesimlere ulaşmaktan ötürü memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Ülkem İçin Toplum Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum projesiyle ülkemizdeki cinsiyet eşitsizliğinin etkilerine dair oluşturacağımız farkındalık ve duyarlılığın, toplumsal gelişimimiz için itici bir güç olmasını arzu ediyoruz. Koç Topluluğu bayi ağımızın gücüyle gerçekleştirdiğimiz bu seminerlerle toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin nedenleri ve sonuçlarına dair toplumun tüm kesimlerinde farkındalık oluşturarak, duyarlılığı artırmayı amaçlıyoruz. Çalışmalarımızı Türkiye'nin dört bir yanında toplumsal cinsiyet eşitliği üzerine inşa ediyoruz. Katılım ve desteğinizin, projenin amaçlarına ulaşması için çok önemli olduğuna inanıyor ve bu nedenle sizleri de bu sürece dahil olmaya davet ediyorum" dedi.

“Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum” Projesi Adıyaman’da

“Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum” Projesi Adıyaman’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim