• BIST 8963.51
  • Altın 2278.807
  • Dolar 32.3097
  • Euro 35.0661
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 18 °C

Ulaşım A.ş. Türkiye Markası Oluyor

Ulaşım A.ş. Türkiye Markası Oluyor
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş ulusal ölçekli projelerine bir yenisini daha ekledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş ulusal ölçekli projelerine bir yenisini daha ekledi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından ihalesi yapılan Akıllı Bisiklet Paylaşım Sistemi ihalesini en uygun teklifi veren Kayseri Ulaşım A.Ş. kazandı.

2010 yılından bu yana Kayseri Büyükşehir Belediyesi bisiklet paylaşım sistemini işleten Kayseri Ulaşım A.Ş. geliştirmiş olduğu akıllı bisiklet paylaşım sistemlerini diğer kentlerin hizmetine sunmaya devam ediyor. 2014 yılında Muğla Belediyesi'nin açmış olduğu akıllı bisiklet paylaşım sistemi ihalesini kazanarak dört istasyon 40 bisikletli sistemi hayata geçiren Kayseri Ulaşım A.Ş. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin alt istasyon 150 bisiklet kapasiteli akıllı bisiklet paylaşım sistemi ihalesinde de en avantajlı teklifi vererek hizmet ağına bir yenisini daha ekledi.

Kayseri Ulaşım A.Ş. yapmış olduğu çalışmalarla Kayseri toplu taşıma sisteminin işletilmesi dışında ulusal bazda projelere danışmanlık ve teknik destek hizmeti vererek ulaşım sistemlerinde marka olma yolunda hızla ilerliyor. Kısa süre önce TCDD İZBAN banliyö hattının elektrifikasyon bakım işlerini de üstlenen Kayseri Ulaşım A.Ş., sahip oluğu bilgi birikimi ve iş gücünü kullanarak farklı alanlarda sektöre değer katacak hizmetler üretiyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Kayseri Ulaşım A.Ş.'nin ulusal bazda ihalelere girerek geliştirmiş olduğu ürünleri farklı kentlerin hizmetine sunmasından büyük memnuniyet duyduğunu, kazanılan ihalenin çevreci ve yaşam dostu akıllı bisiklet sistemi kurulumu olmasının ayrıca mutluluk verici olduğunu söyledi.

Raylı Sistem işletmesi, projelendirmesi ve yapımı, toplu taşıma sistemi yönetimi, kent içi bisiklet paylaşım sistemi, trafik elektronik denetleme sistemleri (TEDES) ve akıllı ulaşım sistemleri konularında Ulaşım A.Ş." nin yeterli bilgi birikimi ve donanımına sahip olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, Ulaşım A.Ş.'nin tüm bu konularda ve farklı şehirlerde AR-GE çalışmaları yaparak proje ve ürünler geliştirdiğini belirtti. Türkiye'de ilk kent içi bisiklet paylaşım sistemini Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete açtığını hatırlatan Başkan Çelik, şu an 7000 kullanıcı, 35 bisiklet istasyonu ile Türkiye'de en fazla kullanıcısı olan bisiklet paylaşım sistemine sahip olduklarını dile getirdi. İlk olmanın verdiği avantajı kullanarak kendi akıllı bisiklet paylaşım sistemlerini %100 yerli mühendislik ile geliştirdiklerini vurgulayan Başkan Çelik bu konularda istekli olan belediyeler ile kurum ve kuruluşlara hizmet vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Ulaşım A.ş. Türkiye Markası Oluyor

Ulaşım A.ş. Türkiye Markası Oluyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim