• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Ukü’den Osmaniye’ye Ziyaret

Ukü’den Osmaniye’ye Ziyaret
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) öğretim görevlileri, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'nin (OGC) konuğu olarak Osmaniye'ye geldi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) öğretim görevlileri, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'nin (OGC) konuğu olarak Osmaniye'ye geldi. UKÜ öğretim görevlileri OGC üyelerine eğitim de verdi.

OGC Başkanı İsrafil Avcı yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz Mart ayı içerisinde UKÜ'nün davetlisi olarak KKTC'ne giderek, UKÜ ile ilgili incelemelerde bulunmuştuk. Biz de UKÜ Rektörü Halil Nadiri beye bu nazik davetinden dolayı teşekkür ederek, kendisini ve UKÜ İletişim Fakültesi öğretim üyelerini Osmaniye'ye davet etmiştik. Sağolsunlar davetimizi kabul ettiler ve bugün 3 günlük ziyaret programına başladık" dedi.

Ziyaretin bir amacının da OGC üyelerine ve Osmaniye'deki kurumlarda basın görevi yapanlara yönelik eğitim olduğunu ifade eden Başkan Avcı, "Kıbrıs'taki ziyaretimizde üniversitenin İletişim Fakültesi'nden öğretim görevlilerinin eğitim vermesini de istemiştik. Bununla ilgili fakülteden Eğitmen olarak Yrd.Doç.Dr. Nalan Sınay ve Öğr.Gör. Serkan Fundalar cemiyetimize geldiler. Üç gün sürecek eğitimlerin bugün birincisinde Yrd.Doç.Dr. Nalan Sınay tarafından Diksiyon eğitimi verildi. Yarın, Yrd. Doç. Dr. Nalan Sınay ile Öğr.Gör. Serkan Fundalar tarafından Haber Yazılımı Eğitimi, 27 Mayıs Cuma günü ise Eğitmen olarak Öğr. Gör. Serkan Fundalar tarafından Kamera ve Fotoğraf Çekim Teknikleri eğitimi verilecektir. Hocalarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve Osmaniye'mize hoş geldiniz diyorum" diye konuştu.

UKÜ Rektörü Prof.Dr. Halil Nadiri'nin de yarın Osmaniye'de olacağını bildiren İsrafil Avcı, "Sayın rektörümüz ile Osmaniye'de bir dizi ziyaretlerde bulunacağız. Ayrıca Osmaniyemizi de en iyi şekilde tanıtmaya gayret edeceğiz. Sayın rektörümüz cuma günü eğitimlerin tamamlanmasının ardından eğitimlere katılanlara belgelerini de verecektir. Ben kendisine teşekkür ediyorum ve Kıbrıs ile dostluk bağlarının devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim