• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Uğur Okullarından Öğrencilerine Özel Bir Ayrıcalık: ‘Uğur Kart’

Uğur Okullarından Öğrencilerine Özel Bir Ayrıcalık: ‘Uğur Kart’
Uğur Okulları, öğrencilerine ayrıcalıklar sunduğu sadakat kartı projesi Uğur Kart'ın tanıtımını gerçekleştirdi.

Uğur Okulları, öğrencilerine ayrıcalıklar sunduğu sadakat kartı projesi Uğur Kart'ın tanıtımını gerçekleştirdi.

Eğitimden teknolojiye, sağlıktan kültürel etkinliklere kadar birçok alanda yarar sağlayan Uğur Kart, Türkiye'nin Mastercard onaylı ilk ön ödemeli kart sağlayıcısı İninal işbirliğiyle hayata geçti. Uğur Okullarında eğitim alan öğrencilerin sahip olacağı Uğur Kart, teknolojiden sağlığa, eğitimden tekstile birçok indirim, dönemsel avantaj, kişiye özgü indirim ve sürprizler sunuyor.

BAU Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, İninal Genel Müdür Yardımcısı Ömer Suner, Uğur Okulları öğrencileri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşen lansmanda konuşma yaptı. Uğur Okullarının, öğrencilerine sadece ders öğreten değil onları toplumda saygın birey haline getirmeyi hedefleyen bir kurum olduğunu anlatan BAU Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, şöyle konuştu:

"Bunun en önemli yolu aile olmaktan geçer. Bizim en büyük görevimiz öğrencilerimize bir aile ortamında olduklarını hissettirmektir. Bu nedenle Uğur Kart'ın önemi bizler için çok büyük. Veli ve öğrencilerimiz Uğur Kart ile birlikte Uğur Okullarının bir parçası olmanın gururunu daha fazla hissedecekler, Uğur Kart onların topluma faydalı iyi insanlar haline dönüşmelerini daha da kolaylaştıracak. Uğur Okulları öğrencileri mezun olduktan sonra da Uğurlu olmanın ayrıcalıklarından faydalanmayı sürdürebilecek. Ulusal ve uluslararası sınavlarda başarı gösteren öğrencilerimizin kartlarına ödül para yüklemesi yapılacak."

Uğur Okulları ve İninal firması olarak Türkiye'de eğitim sektöründe bir ilki gerçekleştirdiklerini dile getiren Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel ise, "Bugün sadakat kartı dediğimiz kartın lansmanını yaptık. Tüm dünyada geçerli olan bu kartla öğrencilerimiz çeşitli avantaj elde edecekler. Öncelikle Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarında geçerli olacak. Uğur Okulları'ndan mezun olan öğrenciler bir sonraki akademiye geçerken üniversiteye ve bir üst kuruma geçerken çeşitli avantaj ve eğitimler elde edecek, burs kazanacaklar. Bursları bu kartlar üzerine yükleyeceğiz ve kartı gösterdikleri her yerde geçerli olacak. Ayrıca Uğur Okulları'ndan mezun öğrencilere özellikle Amerika ve Kanada'da başta olmak üzere okullara öncelikli kabulünü ve çeşitli bursları sağlayacaklar. Bu kartı biz öğrencilerimize avantaj olarak sunuyoruz. Öncelikli olarak öğrencilerimizle başlamak üzere tüm Uğur'lu velilere de yaymayı planlıyoruz. Uğur Kart sayesinde tüm Türkiye ve dünyada bir Uğur ailesi oluşturacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim