• BIST 9079.97
  • Altın 2306.479
  • Dolar 32.3199
  • Euro 35.0359
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Uğur Artık Üşümeyecek

Uğur Artık Üşümeyecek
Ailesi tarafından evden kovulan ve barınacak sıcak bir yuvaya ihtiyacı olan 22 yaşındaki Uğur Atik'e İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eşyalı,...

Ailesi tarafından evden kovulan ve barınacak sıcak bir yuvaya ihtiyacı olan 22 yaşındaki Uğur Atik'e İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eşyalı, merkezi ısıtmalı tam donanımlı bir ev tuttu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 1,5 ay önce öz babası ve üvey annesi tarafından evden kovulan Uğur Atik'e sahip çıktı. Ailesi tarafından istenmeyince soğuk kış gecelerini hastane kantininde uyuyarak geçiren Uğur Atik'in durumu herkesi hüzünlendirdi. Barınacak yeri olmayan ve bir çay ocağında garsonluk yapan Atik'e, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok merkezi ısıtmalı ve eşyalı bir ev kiraladı. Kendisine tutulan evi görünce heyecanlanan Uğur Atik, evin anahtarını Başkan Tok'tan alırken sevinci ve hüznü bir arada yaşadı. Atik, "Babam ve üvey annem beni evden kovunca gidecek yerim yoktu. Evsiz kalınca hastane kantininde uyuyordum. Bazen oradan da kovuluyordum. Masaya başımı koyarak uyumaya çalışıyordum. Geceleri üşümekten uyuyamıyordum. Artık üşümeyeceğim. Başkanımızdan ve bana yardım eden herkesten Allah razı olsun. Çok mutluyum" dedi.

BAŞKAN TOK: "KENDİMİ UĞUR'UN YERİNE KOYDUM"

Atik'in durumunu öğrenince ilk etapta kışlık giysi ve bot ihtiyacını karşıladıktan sonra ev arayışında olduklarını ifade eden Başkan Tok, "Öz babası ve üvey annesi tarafından evden kovulan yavrumuz Uğur'un bu durumu karşısında çok hüzünlendim. Yüreğim burkuldu. Kendimi Uğur'un yerine koydum. Aynı durumda ben olsaydım ne yapardım dedim. Zor bir durum. İlk duyduğumda soğuk kış günlerinde zor şartlar altında barınacak yeri olmayan evladımızın kışlık mont ve ayakkabı ihtiyacını karşıladık. Yavrumuzun barınacak yeri yok. Sokakta, hastane köşelerinde parkasıyla uyuyan gencimize sıcak bir ev ortamı sağlayalım dedik. Tepeden tırnağa eksiksiz tüm eşyalarıyla birlikte merkezi ısınma sistemi olan güzel bir ev açtık. Uğur Atik artık bizim evladımız. Elimiz bundan sonra yavrumuzun üstünde olacak" diye konuştu.

UĞUR'U BAŞKAN TOK EVLENDİRECEK

Uğur Atik'in tüm evlilik masraflarını karşılayacağını söyleyen Başkan Tok, "Yavrumuzun evini tuttuk. Sıcak bir yuvaya sahip oldu. Öz ailesi tarafından evden kovulan evladımızın yeni bir yuva kurması lazım. Hayırlı bir kısmeti çıkarsa Uğur Atik yavrumuzu evlendireceğiz" şeklinde konuştu.

Uğur Artık Üşümeyecek

Uğur Artık Üşümeyecek

Uğur Artık Üşümeyecek

Uğur Artık Üşümeyecek

Uğur Artık Üşümeyecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim