• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Ufuk Sarıca: "Turu Geçmek İstiyoruz"

Ufuk Sarıca: "Turu Geçmek İstiyoruz"
Eurocup'ta Trabzonspor Medical Park'ı yenerek umutlarını taze tutan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, İzmir'de oynayacakları maçı da kazanarak...

Eurocup'ta Trabzonspor Medical Park'ı yenerek umutlarını taze tutan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, İzmir'de oynayacakları maçı da kazanarak Avrupa'da yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, Eurocup K Grubu mücadelesinde Trabzonspor Medical Park'ı 76-43 yendikleri maçın kendileri açısından çok kritik olduğunu söyledi. Kaybetmeleri halinde tura devam etme şanslarının kalmayacağını hatırlatan Sarıca, "Rakibimiz önünde sert ve kararlı bir oyun ortaya koyup rahat bir galibiyet aldık. Kadromuzdaki tüm oyuncularımızdan katkı almamız, yeni transferlerin takıma uyumlu ve iyi performansı beni fazlasıyla sevindirdi. Üst üste iyi basketbol oynayarak maç kazanmak ve form tutmak sezonun en önemli bölümüne geldiğimiz şu zamanda bizim için önemliydi. Önümüzdeki hafta seyircimiz önünde mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Aynı kararlılıkla sahada en iyisini yapıp kazanmak ve turu geçmek istiyoruz" dedi.

Sarıca, Spor Toto Basketbol Ligi'nde cumartesi günü oynanacak Türk Telekom karşılaşmasının da kendileri açısından önemli olduğunu vurguladı.

Rakiplerinin durumu itibariyle arka arkaya galibiyet aradığını anlatan Sarıca, "Ama bizim de belli bir hedefimiz var. Şu sıralar iyi durumdayız ve bu dönemde zorlu maçları kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Uzun süredir yaşanan aksiliklerden dolayı eksik bir kadroyla oynuyoruz. Ama bunları dert etmeden yolumuza devam ediyoruz ve var olan hedefimizin üzerindeyiz. Sezonun en önemli bölümünü form tutarak, hedef maçları kazanarak ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.

Sarıca, babasının vefatı nedeniyle Amerika'ya giden Bracey Wright'ın Türk Telekom maçına yetişmeye çalışacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim