• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Ufuk Sağlık-Sen Uşak Temsilciliği kuruluşunun 2. yılını pasta keserek kutladı

Ufuk Sağlık-Sen Uşak Temsilciliği kuruluşunun 2. yılını pasta keserek kutladı
Cihan Sendikalar Konfederasyonuna (Cihan-Sen) bağlı faaliyet gösteren Ufuk Sağlık ve Sosyal Hizmet Hizmet Görevlileri Sendikası (Ufuk Sağlık-Sen) Uşak...

Cihan Sendikalar Konfederasyonuna (Cihan-Sen) bağlı faaliyet gösteren Ufuk Sağlık ve Sosyal Hizmet Hizmet Görevlileri Sendikası (Ufuk Sağlık-Sen) Uşak İl Temsilciliği kuruluşunun 2'inci yıl dönümünü üyeleri ile pasta keserek kutladı.

Ufuk Sağlık-Sen Uşak İl temsilciliğinin tarafından kuruluş etkinlikleri çerçevesinde üyelerine "İletişim Becerileri" konulu seminer organize edildi. Sendikanın ulusal ve uluslararası kanunlar ve sözleşmeler çerçevesinde kurulduklarını ve faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Ufuk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Zübeyde Özbey, "Avrupa Birliği (AB) standartlarında, siyasi kaygı ve beklentilerden sıyrılmış, kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayan yeni nesil bir sendikacılık yapıyoruz. Bu düzeyde bir sendikacılık yapmaya ihtiyacın olduğu ülkemizde, Ufuk Sağlık-Sen olarak bu boşluğu dolduruyoruz. Demokrasi, özgürlükler ve hukuki olarak sıkıntıların yaşandığı günümüzde, umarız ki bu alandaki sıkıntılar son bulur. Bu durumun giderilmesinde üzerimize düşen sorumluluğu alıyoruz ve almaya devam edeceğiz." dedi

Sağlık çalışanların haklarını korumayı amaçladıklarını söyleyen Özbey, "Memurların Sendikamızın amaçları arasında memurların hak ve menfaatlerini korumak, kollamak, geliştirmek ve üyelerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmak vardır. Her türlü hakkını, hukuki çizgiden çıkmadan sonuna kadar aramak için hukukun, adaletin, özgürlüğün ve demokrasinin yanında olmak için sendikamız faaliyetlerine devam etmektedir." dedi.

Memurların her türlü hakkını, hiçbir menfaat beklemeden sonuna kadar arayacaklarına vurgu yapan Özbey, "Hiçbir siyasi ve ideolojik yapının öncüsü, sözcüsü, arka bahçesi olmadan, sadece ve sadece memurların hakkını savunmak için sonuna kadar gideceğiz, çünkü minneti olanın izzeti, izzeti olanın da minneti olmaz. Bu misyonla ve ilkeyle hareket edeceğiz." diye konuştu.

Kişilere ait problemin çözülmesinin önemine vurgu yapan Ufuk Sağlık-Sen Uşak İl Başkanı Mithat İşçi, "Sendikamızın kuruluşunun 2'inci yılında bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize teşekkür ediyoruz. İlimizde ve ülke genelinde, tüm sağlık ve sosyal hizmetler görevlilerini ötekileştirmeden Ufuk Sağlık-Sen çatısı altında buluşturmaya çalışıyoruz. Sağlık ve sosyal hizmetler çalışanlarımızın ekonomik ve sosyal haklarını geliştirmeyi, mesleki gelişmelerini ve yükselmelerinin önündeki engelleri kaldırmayı, yenilikçi, bilimsel nitelikli, bir çalışma ortamı oluşturmayı hedefliyoruz. Sendika olarak da bu tür sosyal etkinliklerle üye ve üye adaylarımızla beraber olmaya devam etmeyi planlıyoruz." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Eğitim Bilimleri Uzmanı Özgür Aydın, "İletişim Becerileri" konulu bir seminer verdi. Program sonunda kuruluşunun 2. yıl dönümü pastası kesildi.

Ufuk Sağlık-Sen Uşak Temsilciliği kuruluşunun 2. yılını pasta keserek kutladı

Ufuk Sağlık-Sen Uşak Temsilciliği kuruluşunun 2. yılını pasta keserek kutladı

Ufuk Sağlık-Sen Uşak Temsilciliği kuruluşunun 2. yılını pasta keserek kutladı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim