• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Üçüz Bebek Babası, Aziz Yıldırım’dan Yardım İstedi

Üçüz Bebek Babası, Aziz Yıldırım’dan Yardım İstedi
Eskişehir'de yaşayan ve koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyleyen Emrullah Erol isimli üçüz bebek babası, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle...

Eskişehir'de yaşayan ve koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyleyen Emrullah Erol isimli üçüz bebek babası, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan yardım istedi.

Daha önceden İstanbul'da yaşayan Erol ailesi, aldıkları üçüz bebek haberiyle büyük bir mutluluk yaşadı. İnşaat işçisi olarak yaşamını sürdüren 30 yaşındaki Emrullah Erol ve eşi Aygül Erol çiftinin yaklaşık bir sene önce üçüz bebekleri sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Bebeklerine Muhammet, Beytullah ve Seyfullah isimlerini veren çift, gün geçtikçe zor günler yaşamaya başladı. Çektikleri maddi sıkıntılar yüzünden Eskişehir'e taşınan ve şuan Emek mahallesinde yaşayan Erol ailesi, hem maddi yönden, hem de çocuklarla ilgilenme yönünden bir hayli sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Özellikle kış aylarında inşaatlar kapalı olduğu için çalışamayan baba Emrulah Erol, bu aylarda evden çıkmayarak çocuklarla ilgileniyor. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu aktaran baba Erol, yetkililer ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan maddi destek istedi.

"ÜÇÜZ BEBEK VE 3 YAŞINDAKİ KIZLA İLGİLENMEK ÇOK ZOR"

Eskişehir'e taşındıklarından bu yana çektikleri sıkıntıları anlatan baba Erol, "Yeni ev kurmak ve üçüz bebekler olduğu için çok zorluklar yaşadık. Üçüzlerden hariç bir de 3 yaşında kızım var. Ayriyeten ona da bakmak ayrı bir zorluk. Onun da masrafları çok. Çocuğu olanlar benim demek istediğimi anlıyor. Üçüz bebeklere bakmak ve bir de 3 yaşındaki kızla ilgilenmek gerçekten çok zor. Hanım tek olduğu için bakmakta güçlük çekiyor. Ben de bazen inşaatlarda kışın iş olmadığı için yardım ediyorum. İş olduğu zaman hanım tek başına çok zorluklar çekiyor" dedi.

"ÇOCUKLARA BAKMAKTAN SABAHA KADAR UYUYAMIYORUZ"

Üçüz bebeklere bakmanın zorluklarından bahseden baba Emrullah Erol, kimi zaman sabahlara kadar hiç uyumadıklarını söyledi. Kendilerine yapılacak en ufak yardımın dahi yüklerini hafifleteceğini ifade eden Erol, "Hem maddi hem de bakma konusunda çok zorluk çekiyoruz. Anneleri 3 yaşındaki çocukla ve üçüzlerle uğraşıyor. Zaten biz sabaha kadar çocuklara bakmaktan yatamıyoruz. Allah yardımcımız olsun. En azından maddi anlamda bize bir yardımcı olurlar. Çektiğimiz sıkıntılarda hafif de olsa yardımcı olunsa çok seviniriz. Aylık 500 TL'nin üstünde sadece faturalar tutuyor. Doğalgazı yakmazsam çocuklar üşüyüp hasta oluyor, sonra hastaneye götürmek zorunda kalıyoruz. Geçen hafta zaten bir çocuğum hastaydı, hastaneye götürdüm bir hafta yoğun bakımda kaldı. O yüzden doğal gazı mecburen açmak zorundayım. 500'ün üzerinde faturalar ve üstüne 400 TL'de ev kirası yani aylık sadece bin TL eve gidiyor" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE TARAFTARI OLARAK AZİZ YILDIRIM'DAN DESTEK BEKLİYORUM"

İş adamları ve yetkililerden her türlü yardım beklediğini belirten Erol, "Ben bir Fenerbahçe taraftarıyım, İnşallah Aziz Yıldırım'a da sesimizi duyururuz. Gerek eğitim konusunda gerekse çocukların gelişimi konusunda bize yardımcı olursa çok seviniriz" şeklinde konuştu.

Üçüz Bebek Babası, Aziz Yıldırım’dan Yardım İstedi

Üçüz Bebek Babası, Aziz Yıldırım’dan Yardım İstedi

Üçüz Bebek Babası, Aziz Yıldırım’dan Yardım İstedi

Üçüz Bebek Babası, Aziz Yıldırım’dan Yardım İstedi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim