• BIST 9696.99
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C
  • İzmir 27 °C

Uçhisar’da, Etkili Anne Baba-ebeveynlik Semineri Sona Erdi

Uçhisar’da, Etkili Anne Baba-ebeveynlik Semineri Sona Erdi
Uçhisar Belediyesi, Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği ile Doğuş Holding tarafından ortaklaşa düzenlenen Etkili Anne Baba-Ebeveynlik semineri Uçhisar...

Uçhisar Belediyesi, Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği ile Doğuş Holding tarafından ortaklaşa düzenlenen Etkili Anne Baba-Ebeveynlik semineri Uçhisar Sevgi düğün salonunda gerçekleşti.

Seminere Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Karaaslan, programın başında yaptığı konuşmasında; "2016 yılı içinde planladığımız ve birbirinden faydalı bilgilerin, kişisel gelişime yönelik çeşitli kurs, seminer ve konferansların, kasaba bayanlarımıza ve hepimize faydalı olacağını düşünüyorum. Bugün değerli hocalarımızın bizlerle paylaşacağı bilgilerin hepimize katkılar sağlayacağından hiç şüphem yok. Bizlere bilgi aktarmak üzere İstanbul'dan gelmiş değerli hocalarımıza da şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Seminerin ilk bölümünde İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Öğretim Üyesi Psikolog Yrd. Doç Dr. Elif Göçek 0-6 yaş arası bebek bakımı, bebek ve ruh sağlığı, çocukların fiziksel ve duygusal gelişimi ve çocuk hakları gibi konularda eğitici bilgiler verdi.

Seminerin ikinci bölümünde, İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Psikolog Yrd. Doç. Dr. Yudum Akyıl 7-11 yaş arası çocukluk dönemi, anne baba işbirliği, çocukların sorunlarını dinleme ve çözmelerine fırsat verme, ergenlik, etkili iletişim gibi konularda yaptığı sunum ile önemli bilgiler aktardı.

Yaklaşık 90 dakika süren seminer, karşılıklı soru cevap şeklinde anne babaların sorunlarının dinlenmesi ve neler yapmaları gerektiği hakkında bilgilendirilmeleriyle sona erdi. Programın sonunda Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan'ın eşi Nuran Karaaslan, seminer programında birbirinden önemli ve faydalı bilgiler paylaşan Yrd. Doç. Dr. Psikolog Elif Göçek ve Yrd. Doç. Dr. Psikolog Yudum Akyıl'a günün anısına teşekkür plaketi sundu.

Uçhisar’da, Etkili Anne Baba-ebeveynlik Semineri Sona Erdi

Uçhisar’da, Etkili Anne Baba-ebeveynlik Semineri Sona Erdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim