• BIST 9543.84
  • Altın 2486.704
  • Dolar 32.492
  • Euro 34.7923
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Uche Kalu Şampiyonluk İstiyor

Uche Kalu Şampiyonluk İstiyor
PTT 1. Lig'de ikinci yarının ilk maçında Şanlıurfaspor'u ağırlayacak olan Adanaspor'da hazırlıklar son aşamaya geldi.

PTT 1. Lig'de ikinci yarının ilk maçında Şanlıurfaspor'u ağırlayacak olan Adanaspor'da hazırlıklar son aşamaya geldi. Devre arasında transfer edilen Nijeryalı futbolcu Uche Kalu, taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlandığını belirterek, "Burada başarılı olup turuncu-beyazlı forma altında şampiyon olmak istiyorum" dedi.

5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda hazırlıklarını sürdüren turuncu-beyazlı ekip, çalışmaya ısınma hareketleriyle başladı. Ardından koordinasyon çalışması yapan ekip antrenmanın son bölümüne doğru şut ve hücum varyasyonları üzerine çalıştı. Antrenman çift kale maçla noktalandı. Çalışma esnasında Teknik Direktör Engin İpekoğlu'nun futbolcularıyla yakından ilgilenmesi ve oyuncularını sık sık uyararak yapmaları gereken pozisyonları anlatması dikkat çekti.

"ADANA'DA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM"

Adanaspor'un devre arasında kadrosuna kattığını Nijeryalı futbolcu Uche Kalu yeniden Adanaspor'a döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti. Burada şampiyonluk yaşamak istediğini kaydeden Uche Kalu, "Buradan ayrıldığımda yeniden döneceğimi düşünmüyordum. Ancak hayat bu yolumuz yeniden kesişti ve ben yeniden burada olduğum için çok mutluyum. Transferimden dolayı Kulüp Başkanımız Bayram Akgül, Teknik Direktörümüz Engin İpekoğlu ve Kulüp Menajerimiz Murat Daldık'a teşekkür ederim. Taraftarlarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum. Burada başarılı olup turuncu-beyazlı forma altında şampiyon olmak istiyorum" dedi.

Öte yandan Pazar günü 18.30'da 5 Ocak Stadyumu'nda oynanacak Adanaspor-Şanlıurfaspor karşılaşmasının hakem kadrosu da belirlendi. Mücadelede Hakan Ceylan düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Baran Eraslan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Levent Aktan olacak.

Uche Kalu Şampiyonluk İstiyor

Uche Kalu Şampiyonluk İstiyor

Uche Kalu Şampiyonluk İstiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim