• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

’Uçan Kız’ gözyaşları içinde toprağa verildi

’Uçan Kız’ gözyaşları içinde toprağa verildi
Ağrı Birlikspor Kulübü'ne ait aracın Malatya deplasmanına giderken Patnos ilçesi yakınlarında devrilmesi sonucu hayatını kaybeden futbolcu Dicle Aslan...

Ağrı Birlikspor Kulübü'ne ait aracın Malatya deplasmanına giderken Patnos ilçesi yakınlarında devrilmesi sonucu hayatını kaybeden futbolcu Dicle Aslan gözyaşları içinde toprağa verildi.

Ağrı Kadınlar 2. Futbol Ligi'nde mücadele eden Ağrı Birlikspor kafilesini taşıyan minibüsün Patnos ilçesinde yan yatması sonucu meydana gelen trafik kazasında 17 arkadaşıyla birlikte yaralanan "Uçan Kız" lakaplı futbolcu Dicle Aslan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ağrı merkez şehir mezarlığında defnedilen Dicle Aslan'ın arkadaşları ve yakınları mezar başında sinir krizi geçirdi. Büyük üzüntü yaşayan Dicle Aslan'ın takım arkadaşları mezarı başında gözyaşı dökerken, futbolcu arkadaşları Kur'anı Kerim ve dualar okudu. Kaza esnasında arabada bulanan Dicle Aslan'ın arkadaşlarından Selcan Toğrul, arabanın çok hızlı olduğunu, yolların ise karlı olduğunu söyledi. Toğrul, "Hızlı giderken araba takla attı. Bende arabadaydım. Sonrasını bilmiyorum. 3 gün önce doğum gününü kutladık" dedi.

Aslan'ın bir diğer arkadaşı olan Leyla Turan ise Dicle'nin hayalleri olduğunu, çok efendi ve karakterli biri olduğunu belirtti. Turan, "Herkesin hayalleri vardı. Dicle'nin hayali iyi bir futbolcu olmaktı. Çok karakterli, çok efendi bir insandı. Beden eğitimi öğretmenliği bölümünü okuyordu. Çevresi olarak da herkes Dicle'yi çok severdi, Güzel bir futbolcuydu" ifadelerini kullandı.

Beden eğitimi bölümünde arkadaşı olan Bilgin Koyuncu, "Dicle'nin yakın arkadaşlarındanım. Çok seviyorum. İyi ki Dicle'yi tanımışım. Onun gibi melek bir insanla tanıştığım için çok şanslıyım. Keşke erken gitmeseydi, biraz daha beraber kalsaydık. Onun hayallerine beraber eşlik etseydik. En büyük hayali okuyup güzel bir meslek sahibi olmaktı. Kendi alanında ve futbolculukta ilerlemekti. Olmadı yarım kaldı. Allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşallah. Onu çok seviyoruz, seveceğiz her zaman kalbimizde yeri ayrıdır, öylede kalacak" şeklinde konuştu.

Dicle Aslan'ın taziyesine Ağrı halkı yoğun ilgi gösterilirken, taziyelerin Hz. Hamza Cami altındaki taziye evinde verildiği öğrenildi.

’Uçan Kız’ gözyaşları içinde toprağa verildi

’Uçan Kız’ gözyaşları içinde toprağa verildi

’Uçan Kız’ gözyaşları içinde toprağa verildi

’Uçan Kız’ gözyaşları içinde toprağa verildi

’Uçan Kız’ gözyaşları içinde toprağa verildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim