• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

UAÜ'de Girişimcilik Zirvesi 2016 düzenlendi

UAÜ'de Girişimcilik Zirvesi 2016 düzenlendi
Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) tarafından Girişimcilik Zirvesi 2016 düzenlendi.

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) tarafından Girişimcilik Zirvesi 2016 düzenlendi. Zirvede, alanında uzaman girişimciler katılımcılara başarı hikayelerini anlattı.

Zirvenin açılış konuşmasını UAÜ Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe yaptı. Lider ve girişimci yetiştirmeyi merkeze alan, sivil toplum kuruluşlarıyla yakın çalışmayı esas alan bir yapıya sahip olduklarını belirten Göktepe, "Bu bağlamda Antalya'da üniversiteler arası platformu kurmak hayalimiz var. Eğitim kurumları, STK'lar, diğer müteşebbisler ortak akılla çalışmalı." dedi.

2012'de ilk öğrencisini alan üniversitelerinin 2 bin öğrenciye ulaştığını ifade eden Göktepe, bunun yanında 200 lisansüstü öğrencilerinin de olduğunu sözlerine ekledi. 90 ülkeden öğrenci, 30 ülkeden ise öğretim görevlilerinin mevcut olduğunu aktaran Göktepe, çok kültürlü ortamda, huzur içinde eğitim yapıklarının altını çizdi. Göktepe, "Analitik düşüncesini geliştirecek, girişimci yönünü ön plana çıkaran çok kültürlü öğrencilerimizle 2017'de ilk mezunlarımızı vereceğiz." diyerek konuşmasına son verdi.

Zirveye konuşmacı olarak katılan Silk & Cashmere CEO'su Ayşen Zamanpur ise başarı hikayesinden kesitler sundu. Girişimcilik kariyeri ve hayat hikayesi hakkında bilgiler veren Zamanpur, girişimciliğin önemine vurgu yaparak, "Geleceği girişimciler kurtaracak." dedi. Sürekli yeni arayışlar içerisinde olduğu için başarıyı yakaladığını aktaran Zamanpur, kısıtlı imkanlarla büyük işler başardıklarını söyledi.

Antalya Sanayici İşadamları Derneği (ANSİAD) Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Sadi Kan da dernek olarak gerçekleştirdikleri Girişim Haftası Projesi hakkında bilgiler paylaştı

Zirvede Bera Medya Grubu CEO'su Alper Afşin Özdemir, 4129Grey CEO'su Alemşah Öztürk, Habitat Derneği ve Uluslararası Girişimcilik Merkezi Başkanı Sezai Hazır, DBI Kurucusu ve Galata Business Angels Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Şeker, Vodafone İş Marka Ortakları ve Girişimcilik Programları Müdürü Rüçhan Ziya gibi alanında uzman isimler konuşmacı olarak yer aldı.Cihan

UAÜ'de Girişimcilik Zirvesi 2016 düzenlendi

UAÜ'de Girişimcilik Zirvesi 2016 düzenlendi

UAÜ'de Girişimcilik Zirvesi 2016 düzenlendi

UAÜ'de Girişimcilik Zirvesi 2016 düzenlendi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim