• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Uaü Mba Programı Üçüncü Mezunlarını Verdi

Uaü Mba Programı Üçüncü Mezunlarını Verdi
Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) Tezsiz İşletme Yönetimi Yüksek Lisans (Master Of Business Administration /MBA) programı üçüncü mezunlarını...

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) Tezsiz İşletme Yönetimi Yüksek Lisans (Master Of Business Administration /MBA) programı üçüncü mezunlarını verdi.

UAÜ'de MBA programı başarıyla tamamlayan 51 öğrenci, düzenlenen törenle diplomalarını aldı. UAÜ Konferans Salonu'nda düzenlenen törende öğrencileri aileleri ve çocukları yalnız bırakmadı. Tamamı üst düzey yönetici, işletmeci, özel sektör çalışanı ve memur olan 51 öğrenci bir buçuk yıl süren eğitimin ardından yüksek lisans diploması kazanma hakkına sahip oldu. Bu dönem birinciliğini Neşe Toksöz, Mutluhan Yakar ve Cağlar Yüksel kazandı. MBA dönem birincileri diploma ve plaketlerini UAÜ Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe'nin elinden aldı. Üçüncü dönem öğrencileri 43 yüksek onur belgesi ve 4 onur belgesi ile bugüne kadarki en başarılı MBA öğrencileri oldu.

Törende konuşan UAÜ Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe üçüncü mezunları vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dileyen Prof. Göktepe, öğrencilerinin birbirleriyle olan diyaloglarını koparmamasını istedi. Göktepe, "Başarı bütüncüldür, başarı hepimizin, başarı hepinizindir. Sizden şöyle bir talepte bulunmak istiyorum, aşağıdan gelecek bu aile mensubu öğrencilerimizle lütfen meslekleriniz, sahalarınızla ilgili işbirliği halinde olun. Aşağıdan gelen arkadaşlarımıza yol açalım, yardımcı olalım, destek olalım. Çünkü profesyonel hayat, malumunuz network. Bu vesile ile hocalarımızı huzurlarınızda tebrik ediyor, sizlere de başarılarınızın devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Özel bir şirkette yönetici olarak çalışan ve 4.0 ortalama ile 2015 MBA dönem birincisi olan Ceren Arslan ise geçen seneki başarısının karşılığını iş hayatında fazlasıyla aldığını belirterek, yeni mezunları tebrik etti.

Diplomalarını alan yönetici adayları öğretim üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Yeni mezunlar ardından keplerini havaya fırlattı.

ABD'DE DERS GÖRDÜLER

MBA İdari Koordinatörü Sinan Büyükata, MBA programı çerçevesinde her dönem ABD'ye uygulamalı derse gidildiğini, bu dönem öğrencilerinin de ABD'nin California eyaletine gittiğini hatırlattı. Büyükata, "San Francisco şehrinde "İş Dünyasında Çok Kültürlü Yönetim" dersini uygulamalı olarak tamamladık. Ders kapsamında Apple Campus, Google Campus, Paypal, Intel, Innovest, Facebook, Linkedin, Twitter, Yahoo şirketlerini ziyaret ederek yöneticileri tarafından sunumlarını dinledik. Bunun yanı sıra MBA öğrencilerimiz Wisconsin Milwaukee University ve Uluslararası Antalya Üniversitesi işbirliği ile uluslararası geçerliliği olan "Kalite Yönetimi" sertifikası aldı."

Uaü Mba Programı Üçüncü Mezunlarını Verdi

Uaü Mba Programı Üçüncü Mezunlarını Verdi

Uaü Mba Programı Üçüncü Mezunlarını Verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim