• BIST 9137.21
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Tütüncü Veli Toplantısı Yaptı

Tütüncü Veli Toplantısı Yaptı
Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Adnan Menderes Etüt Merkezi'nde eğitim alan çocukların velileriyle toplantı yaptı.

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Adnan Menderes Etüt Merkezi'nde eğitim alan çocukların velileriyle toplantı yaptı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Orhan Gazi Semt Konağı Etüt Merkezi'nin ardından Adnan Menderes Etüt Merkezi'nde eğitim alan çocukların velileriyle toplantı yaptı.

Velilere neden bu toplantıyı düzenlediklerini açıklayan Tütüncü, aslında hafta sonlarının kendileri için tatil olduğunu hatırlattı. Toplantıya belediye bürokratlarının, başkan yardımcısının ve kendisinin katılmasının bu çocuklara ne kadar değer verdiklerinin bir kanıtı olduğuna işaret eden Tütüncü, "Biz hafta sonları, zaman zaman etüt merkezlerinde hizmet verdiğimiz değerli öğrencilerimizin, kıymetli velileriyle bir araya geliyoruz. Bu toplantıları devam ettireceğiz. Amacımız hem sizinle biraz daha yakınlaşmak, hem çocuklarımızın sorunlarını belirlemek, sizlerin taleplerini dinlemek, hizmetlerimizi daha iyi nasıl yaparızı bulmak. Normalde bizim de tatil günümüz ama biz tatil yapmıyoruz. Sizin çocuklarınız için daha güzel bir gelecek oluşturmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

VELİLERİN HASSASİYETİ ÇOK ÖNEMLİ

Eğitimde okulun, öğrencinin ve öğretmenin önemli unsurlar olduğunu belirten Başkan Tütüncü, ama bunlar kadar diğer önemli unsurun da anne ile baba ve çocuğun yaşadığı yuva olduğunu hatırlattı. Bu unsuru velilerin hiçbir zaman aklından çıkartmaması gerektiğini belirten Tütüncü, "Eğer bir çocuk evin kapısından girdiğinden itibaren, acaba ben bu evden nasıl kaçabilirim diyorsa, mutsuz bir aile içindeyse, başarılı olması beklenemez" dedi.

EL ELE VERMELİYİZ

Kepez'in eğitim seviyesini arttırmayı hedefleyen belediyenin öğrenci velileriyle el ele, gönül gönüle vererek çalışacağını belirten Tütüncü, "Kaliteli ders programlarıyla, nitelikli öğretmenlerle buluşturarak, öğrencilerimize iyi bir gelecek hazırlamaya çalışıyoruz. Ama sizler de çocuğunuzun geleceği için tüm hassasiyeti göstermelisiniz. El ele, gönül gönüle verirsek, işte o zaman bu yavrularımızı güzel bir geleceğe kavuştururuz" şeklinde konuştu.

Tütüncü Veli Toplantısı Yaptı

Tütüncü Veli Toplantısı Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim