• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 23 °C

Tütüncü Sağlık Merkezini İnceledi

Tütüncü Sağlık Merkezini İnceledi
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapımı devam eden belediye sağlık merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapımı devam eden belediye sağlık merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Kepez Belediyesinin, 2015 yatırım programında yer alan ve 15 Ekim'de temeli atılan sağlık merkezinin inşaatında yüzde 90'lar seviyesine gelindi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de hizmet binasının arka bahçesinde kaldırılan atölyelerin yerine inşa edilen tesiste, devam eden çalışmaları inceledi. Tütüncü'ye, Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır ve Meclis Üyesi Serhat Demir eşlik etti. Başkan Tütüncü, inceleme sırasında yüklenici firma yetkililerinden, sağlık merkezinin inşası hakkında bilgi aldı.

Tütüncü, belediyenin arka bahçesinde Teomanpaşa Mahallesi'nde inşa ettikleri belediye sağlık merkezinin, 2014 mahalli seçimlerinde ilçe halkına bir vaadi olduğunu anımsattı.

AÇILIŞ YIL SONUNDA

Tütüncü, "Bu tesisle belediyemizin sağlık hizmetlerindeki çalışmalarını kurumsallaştıracağız. Bununla beraber tesiste, Sağlık Müdürlüğümüz ve devletimizin diğer sağlık birimleriyle koordineli şekilde güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. Evde bakım, laboratuar hizmetleri gibi çalışmalarımızı da sağlık merkezimizin çatısı altında yapacağız. Yeni sağlık merkezimizde, belediye olarak koruyucu hekimliğe de önem vereceğiz. Merkezde, halkımızın sağlık konularında bilgilenmesi için eğitici seminerler çalışmaları da gerçekleştireceğiz. Sağlık merkezimizde, halkımızı Modern bir sağlık hizmetiyle buluşturacağız."

Başkan Hakan Tütüncü, belediye sağlık merkezini, bu yılın sonunda hizmete açacaklarını da aktardı.

MALİYETİ 2 MİLYON 666 BİN TL

4 katlı sağlık merkezinde doktor, muayene, psikolog, diyetisyen odaları bulunuyor. Merkezde, 65 yaş üstü yaşlılara yönelik evde bakım ile anne çocuk sağlığı hizmeti de verilecek. Ağız ve diş sağlığı polikliniğinin de yer aldığı tesiste ayrıca hasta müşahede odası, kafeterya ve seminerlerin verileceği bir salon da yer alıyor. 3 bin metrekare inşaat alanı olan tesisin ihale bedeli 2 milyon 666 bin TL.

Tütüncü Sağlık Merkezini İnceledi

Tütüncü Sağlık Merkezini İnceledi

Tütüncü Sağlık Merkezini İnceledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim