• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Tütüncü Halk Otobüsünde Vatandaşlar Dertleşiyor

Tütüncü Halk Otobüsünde Vatandaşlar Dertleşiyor
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, halk otobüsünde yaklaşık 1,5 saat yolculuk yaparak şoförlerin ve vatandaşların ulaşımla ilgili taleplerini dinledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, halk otobüsünde yaklaşık 1,5 saat yolculuk yaparak şoförlerin ve vatandaşların ulaşımla ilgili taleplerini dinledi.

Başkan Tütüncü, tramvaydan sonra halk otobüsünde de vatandaşlarla birlikte yolculuk yaptı. Tütüncü, şehir içi ulaşım yolculuğunu Varsak ve Lara arasında çalışan VL 13 numaralı hatta gerçekleştirdi. VL 13 numaralı otobüse binmek için saat 7.30'da Varsak depolama alanına gelen Tütüncü, burada sohbet ettiği, çaylarını içtiği şoförlere kazasız, belasız yolculuklar ve bol kazançlar dileğinde bulundu.

Başkan Tütüncü, daha sonra akıllı biletini kullanarak VL 13 numaralı halk otobüsüne bindi. Duraklardan otobüse binen yolcular ise içeri de Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü görmenin şaşkınlığını yaşadılar. İlk kez bir belediye başkanı ile halk otobüsünde yolculuk yaptıklarını ifade eden vatandaşlar Tütüncü'ye teşekkür ettiler. Başkan Tütüncü de değişik zamanlarda kent içi ulaşım araçlarına binerek, hem vatandaşların, şoförlerin toplu taşımayla ilgili sıkıntılarını dinlediğini hem de onlarla güzel bir anı paylaştığını belirtti.

BAYAN YOLCUYA YER VERDİ

Vatandaşlar, Tütüncü'ye, akıllı bilet uygulamasında yaşanan sıkıntıları ve halk otobüslerinin sabah ve akşam saatlerinde çok kalabalık olduğunu aktardı. Başkan Hakan Tütüncü de talep edilen sorunların çözümüyle yakından ilgileneceğini, ulaşımda yaşanan sıkıntıları Büyükşehir Belediyesi ile paylaşacağını vatandaşlara iletti. VL 13 numaralı halk otobüsünü kullanan vatandaşlar, Tütüncü ile mobil telefonlarıyla özçekim yaparak, başkanla halk otobüsünde yolculuk yapma anılarını fotoğraf karelerinde dondurdular.Başkan Hakan Tütüncü, yolculuk sırasında oturduğu koltuğu bir bayana vererek örnek bir davranışta gösterdi. Tütüncü, daha sonra yolculuğunu ayakta devam ettirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, Varsak depolama alanında başlayan halk otobüsü yolculuğu, VL 13 hattının Örnekköy'de Sera Otel'in önündeki durakta sona erdi. Halk otobüsü şoförüne teşekkür eden ve kendisiyle hatıra fotoğrafı çektiren Tütüncü, sohbet ettiği duraktaki diğer şoförlere başarılar diledi. Şoförler, Lara'daki otobüs depolama alanına ilk kez bir belediye başkanı geldiğini ifade ettiler.

Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı Yerel Yönetimlerden Sorunlu Başkanı Mustafa Turan da halk otobüsü yolculuğunda Tütüncü'ye eşlik etti.

Tütüncü Halk Otobüsünde Vatandaşlar Dertleşiyor

Tütüncü Halk Otobüsünde Vatandaşlar Dertleşiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim