• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Tutuklu öğretmenin mektubu, öğrencilerini ağlattı

Tutuklu öğretmenin mektubu, öğrencilerini ağlattı
Manisa'da iki ay önce düzenlenen operasyonda burs topladığı için tutuklanan öğretmen, birinci dönemin sona ermesi sebebiyle cezaevinden öğrencilerine...

Manisa'da iki ay önce düzenlenen operasyonda burs topladığı için tutuklanan öğretmen, birinci dönemin sona ermesi sebebiyle cezaevinden öğrencilerine mektup gönderdi. M.Y.'nin duygu dolu mektubu, yerine göreve başlayan öğretmen ve öğrencilerine okudu. Mektubu dinleyen öğrenciler gözyaşlarına boğuldu. M.Y. mektubunda, öğrencilerini çok özlediğini belirtti.

İlkokul 3. sınıf öğretmeni olan 28 yaşındaki M.Y., iki aydır tutuklu bulunduğu Manisa T Tipi Cezaevi'nden, üç yıldır öğretmenlik yaptığı öğrencilerine mektup gönderdi. Mektupta şunları yazdı: "Sevgili öğrencilerim; Ahmet, İsmet, Berkay, Burak, Mehmet Fatih, Vehbi, Talha, Egemen, Yağız, Ahsen, İkbal, Defne, İrem, Ceylin Oruç, Ecrin, Ceylin İçler, Zehra, Betül, Gülnur, Hatice ve Melike Zelal. Bir dönemi daha başarıyla bitirdiğinizi öğrendim. Hepinizi tebrik ediyorum. Her dönem sonunda karne verirken karnelerinize görüşlerimi yazardım. Bu kez hepiniz için mektup yolluyorum. Bir süredir sizden uzaktayım ancak sakın sizi unuttuğunu zannetmeyin. Hepinizle ilgili sürekli bilgi alıyorum. Gözüm üzerinde yani. İnşallah yakında tekrar birlikte olacağız. Sizler benim gelecek adına kurduğum güzel hayallerimsiniz. Memleketimize güzel hizmetler yapacaksınız. Kiminiz doktor, kiminiz öğretmen, kiminiz mimar ve mühendis, kiminizi de hakim olarak hayal ediyorum. Beni hayal kırıklığına uğratmayacağınızı biliyorum. Derslerinize iyi çalışın, kitap okumayı ihmal etmeyin, ailelerinizi de sakın üzmeyin. Öğretmenlerinizi de üzmeyin. Hepinizi çok özledim. Sizin için sürekli dua ediyorum. Sizler de benim için dua edin. Hepinize ailelerinizle birlikte güzel bir tatil geçirmenizi diliyorum. Ailelerinize benden bol bol selam söyleyin. Allah'a emanet olun. Sizi çok seven öğretmeniniz."

Tutuklu öğretmenin mektubu, öğrencilerini ağlattı

Tutuklu öğretmenin mektubu, öğrencilerini ağlattı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim