• BIST 9673.9
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

TÜSİAD başkan adayı belli oldu

TÜSİAD başkan adayı belli oldu
TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cansen Başaran-Symes, perşembe günü yapılacak Genel Kurul'da TÜSİAD Başkanlığına aday oldu.

TÜSİAD Genel Kurul toplantısına sunulmak üzere, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cansen Başaran-Symes, Yönetim Kurulu Başkan Adayı olarak Yönetim Kurulu asil ve yedek üye aday listesini oluşturdu. Genel kurul  22 Ocak 2015  gerçekleştirilecek. 2015-2016 dönemi için önerilen isimler Genel Kurul toplantısı öncesinde 20 Ocak 2015 tarihinde (bugün) TÜSİAD üyelerine sunuldu. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cansen Başaran-Symes tarafından TÜSİAD üyelerine sunulan Yönetim Kurulu asil ve yedek aday listesini bilgilerinize sunarız. 

2015-2016 YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ ASİL
İsmail Hasan AKÇAKAYALIOĞLU 
Metin AKMAN 
Bahadır BALKIR 
Cansen BAŞARAN-SYMES 
Memduh BOYDAK 
Esin GÜRAL ARGAT 
Simone KASLOWSKİ 
Ali Yıldırım KOÇ 
Murat ÖZYEĞİN 
Mehmet Nurettin PEKARUN 
Agah Mehmet TARA 
Sedat Şükrü ÜNLÜTÜRK 

YEDEK ÜYLER
Erol BİLECİK 
Dilek YARDIM 
Orhan TURAN 
Ali İhsan YEŞİLOVA 
Gönenç GÜRKAYNAK 
Halil Cem KARAKAŞ 
Batu AKSOY 
Enis GÜNER 
Levent AKGERMAN 
Turhan TURHANGİL 
Hüseyin Murat AKIN 
Pelin AKIN 

CANSEN BAŞARAN-SYMES KİMDİR 

Cansen Başaran-Symes İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 1981 yılında Türkiye’de faaliyetlerine başlayan Pricewaterhouse’un (PW) kuruluş aşamasında şirkete katılıp 2013 yılının nisan ayına kadar PwC Kopenhag, Londra ve İstanbul ofislerinde çeşitli kademelerde görev üstlenen Cansen Başaran-Symes, PwC Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi ve PwC Eurofirm Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Mart 2014 tarihi itibariyle Allianz Sigorta A.Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine atandı. Cansen Başaran-Symes TÜSİAD ve Endeavor Etkin Girişimci Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir. World Economic Forum (Dünya Ekonomi Forumu) tarafından 2000 yılında “Global Leaders for Tomorrow” (Geleceğin Global Liderleri) ünvanını alan Cansen Başaran-Symes, 2000 yılında Dünya Gazetesi tarafından “Yılın En Başarılı İş Kadını” ödülüne ve 2006 yılında Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği'nin "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında çağdaş Türkiye'nin başarılı Türk kadınlarından biri olarak üstün hizmet ödülüne layık görüldü.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim