• BIST 9079.97
  • Altın 2322.672
  • Dolar 32.3501
  • Euro 34.8436
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Tuşba Belediyesi’ne Hizmet Teşekkürü

Tuşba Belediyesi’ne Hizmet Teşekkürü
Van'ın Tuşba Belediyesi'nin sürdürdüğü çalışmalar, mahalle muhtarları ve halk tarafından takdirle karşılanıyor.

Van'ın Tuşba Belediyesi'nin sürdürdüğü çalışmalar, mahalle muhtarları ve halk tarafından takdirle karşılanıyor.

Tuşba Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olan Hıdır Mahalle Muhtarı Sabri Oğuzyer ve mahalle sakinlerinden Veysel Oğuzyer, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ve Tuşba Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler. Mahalle muhtarı ve sakinleri, Tuşba Belediyesi'nin bu çalışmalarının her zaman aynı şekilde devam edeceğine inançlarının tam olduğunu kaydetti. Tuşba Belediyesi'nin yaptığı kar temizleme çalışmalarında üstün bir gayret sarf ettiğini söyleyen Muhtarı Sabri Oğuzyer; "Tuşba Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün çalışmalarından mahalleli olarak çok memnunuz. Gerçekten göreve geldikleri günden beri mahallemize çok güzel hizmetler veriyorlar. Allah hepsinden razı olsun, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah'a hamdolsun, Tuşba Belediyesi hizmetlerini eksiksiz yapıyor. Mahallemizde gerek kilit taşı gerekse asfalt çalışması olsun bugüne kadar çok güzel bir çalışma yürüttüler. Çalışmaların tamamına yakını bitti, geriye kalan işlerimizi de bu yıl içerisinde biteceğinin sözünü aldık. Tuşba Belediyesi çalışmalarına bu şekilde devam ederse hem mahallemizde hem de Tuşba ilçemizde inşallah hiçbir sorun ve sıkıntı kalmayacak. Tuşba Belediyesi'nin çalışmaları da zaten ortada. Hepimiz takdirle izliyoruz. Biz, belediyemizden memnunuz, bizler için çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Gerek Belediye Başkanımız Fevzi Özgökçe, gerekse personellerinden çok memnunuz. Bugüne kadar hepsi bizler için çok iyi çalışmalar yürüttüler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

"TUŞBA'DAN ÖNCE OKULA GİDEMİYORDUK"

Tuşba Belediyesi kurulmadan önce mahallelerinin çok bakımsız olduğunu kaydeden mahalle sakinlerinden Veysel Oğuzyer ise, "Örneğin kar yağdığından yollar açılmadığı için okula bir ay gidemiyorduk. Okullarımız bir ay boyunca kapalı kalıyordu. Tuşba Belediyesi'nin çalışmalarından önce buralar perişan bir haldeydi. Kar yağdığı zaman çok çile çekiyorduk. Günün her saatinde gerek başkanımıza gerekse personellerine telefonla ulaşabiliyoruz. Aksayan hiçbir hizmet yok, biz belediyemizden çok memnunuz. Başkanımızdan ve personellerinden Allah razı olsun, hepsine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yeni kurulan Tuşba Belediyesi, ektiğinin hasadına başladı. Tuşba Belediyesi, Hıdır Mahallesi'nde bir ilk ve örnek bir uygulama olan kilit parke taşı uygulamasını camii ve taziye evi çevresinde hayata geçirdi. TSE standartlarında çocuk oyun grubunu mahalleye kazandıran ve okul bahçesi ile çevresinde ağaçlandırma çalışması, yeşil alan uygulaması ile cami ve okul sahalarının düzenlenmesi çalışmalarını 2015 yılında tamamlayan Tuşba Beyediyesi, geçen Cuma günü Hıdır Mahallesi'nde Cuma namazı da kılarak halkla "Başkanımız Mahallenizde Sizinle" programı da düzenledi. Programda konuşan Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, yola çıkarken tek dertlerinin bunca yıldır bölgede gecikmiş hizmetler olduğunu ve bunun için verdikleri sözleri bir bir yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Özgökçe, "Tuşba'yı öyle bir hale getireceğiz ki, Allah nasip ederse herkes "Biz Tuşba ilçesinde yaşamalıyız', "biz Tuşbalı olmalıyız" diyecektir" dedi.

Görevde bulundukları 24 aylık süreçte başta toplumun geleceği olan gençler için gençlik merkezi ve tüm toplumsal faaliyetler için Van'da ciddi ihtiyaç duyulan kültür merkezlerinin yerlerinin belirlendiğini ve en kısa sürede bunları da bir bir yapacaklarının altını çizen Başkan Özgökçe, "Allah nasip ederse başta Hıdır Mahallemiz olmak üzere 67 mahallemizi öyle bir hale getireceğiz ki, bunların İstanbul'daki, Konya'daki, Kayseri'deki ve Ankara'daki mahallelerden hiçbir farkı olmayacak. Allah'ın izniyle buralara gelenler, buraları görecekler. Biz bu amaçla yola çıktık. Biz daha işin başlangıcındayız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim