• BIST 9079.97
  • Altın 2310.031
  • Dolar 32.3414
  • Euro 35.0801
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Tuşba Belediyesi’nden Başarılı Öğrencilere Ödül

Tuşba Belediyesi’nden Başarılı Öğrencilere Ödül
Van'ın Tuşba Belediyesi ve Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen "TEOG Deneme Sınavı'nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Van'ın Tuşba Belediyesi ve Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen "TEOG Deneme Sınavı'nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Tuşba ilçe sınırları içerisinde bulunan okullarda ilk 5'e giren toplam 178 öğrenci Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinatörlüğünde sinemaya götürüldü. Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen etkinliğe Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Tuşba Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Übeydullah Arvas, Tuşba Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Salih Şirasi, Tuşba Müftüsü Zahit Demirer ve Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Nuri Bekiroğlu katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Tuşba Belediyesi ve Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenledikleri deneme sınavında ilk 5'e giren öğrencilere ödüller vereceklerini hatırlatarak, "Bugün burada gençlerimizle birlikte çok eğlenceli vakit geçireceğiz. 2015-2016 eğitim öğretim yılında toplam 4 adet TEOG deneme sınavında ilk 5'e giren öğrencilere bu tür ödülleri vereceğiz. Burada olan öğrenciler TEOG sınavı sonrası en iyi sonuçları alarak dereceye girecekler. Dereceye giren öğrencilerimiz, inşallah bundan sonra da başta ailelerine, memleketimize ve ilçemize daha iyi sonuçlar getireceklerinden eminiz ve bekliyoruz. Dersler sadece dört duvar arasında değil, eğitim hayat boyu devam eder. Ömrümüzün her anında devam eden bir süreçtir. Hayatta, eğitim noktasında insanın öğreneceği çok şey vardır. Sürekli bilgi ve beceri kazanmak için çalışmalıyız" dedi.

Tuşba Kaymakamı Musa Sarı ise, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Bugün burada yaptığımız etkinliğe, hepiniz hoş geldiniz. İlçemizde hem YGS hem de TEOG'da başarıyı arttırmak için bazı projelerimiz var. Bunların bir kısmını da sağ olsun Tuşba Belediye Başkanımız, her konuda olduğu gibi bu konuda da bizlere destek veriyor. Yapılan deneme sınavların tümünün sponsorluğunu da yine sağ olsun Tuşba Belediyesi Başkanımız yaptı. Sadece yapmakla kalmadı, kendileri dedi ki "dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirelim ki tatlı da bir yarış oluşsun, şevk verelim arkadaşlarımıza ve biraz daha başarıya teşvik edelim" dediler. Tabi burada bizlerin asıl amacı, sizleri gelecekte iyi okullara göndererek iyi eğitim almanızı sağlamak ve bundan sonraki hayatınızı iyi şekillendirmeniz için de elimizden geleni yapmaktır. Bu da bu yarışın bir parçası, İnşallah, bunların devamı da gelecek. Ona göre diğer sınavlara da kendinizi hazırlayıp eğitim hayatını şekillendireceksiniz. Buradaki bu çalışmalarından ve desteklerinden ötürü Tuşba Belediye Başkanımız Doç. Dr. Fevzi Özgökçe'ye teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Filmin ardından öğrenciler öğretmenlerinin nezaretinde evlerine bırakıldı.

Tuşba Belediyesi’nden Başarılı Öğrencilere Ödül

Tuşba Belediyesi’nden Başarılı Öğrencilere Ödül

Tuşba Belediyesi’nden Başarılı Öğrencilere Ödül

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim